• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Czlowiek majątek już obsikał jakby tak policzyć hehe [emoji23]

Dobry dzień:)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Jakbym zebrała wszystkie testy do kupy to bym sobie chałupę nimi wyłożyła zamiast paneli [emoji23]

No a ja pamiętam jak Nessi jeszcze tydzień przed @ powiedziała że z tymi plamieniami to raczej będzie doopa i jak ryczałam a jednak [emoji23] nigdy nic nie wiadomo! Nuria powinna w dupe dostać że jeszcze nie sikła! Dora ty już się w testa zaopatruj i "nie tracimy nadzieji" [emoji16] tak szczerze to byłam przekonana że Bumkowi też zejdzie że 2lata a tu proszę nasza weteranka nie długo połuwkowe. Wszystko jak widać kwestia czasu więc dawać mnie tu dwie kreseczki [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakbym zebrała wszystkie testy do kupy to bym sobie chałupę nimi wyłożyła zamiast paneli [emoji23]

Hahaha noo i sufit niczym kasetonami [emoji23] masakra...wiecie że natknąłem się na treści na jednym z forum że laski to już nie sikaja na testy tylko nakuwaja się i krople krwii-nie jest z nami źle [emoji23]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

No a ja pamiętam jak Nessi jeszcze tydzień przed @ powiedziała że z tymi plamieniami to raczej będzie doopa i jak ryczałam

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma to jak pocieszająca kóleżanka
emoji23.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry