reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kurde czemu ja mam takiego idealnego męża? Też chce mieć wkurw :) tylko o co by się tu dziś doj...ać :) a tak na poważnie to wszystkim mamom i tym co oczekują pierwszego dziecka i tym które lada chwila będą w ciąży życzę NAJLEPSZEGO [emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam dziś na przedstawieniu z przedszkola , mała dostała dyplom przedszkolaka [emoji847][emoji847] śpiewali i tańczyli a ja troszkę sie wzruszyłam. Jeszcze tak niedawno przyszła na świat a za 4 miesiące będzie szła do pierwszej klasy

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Witajcie

Z okazji dnia Mamy życzę Wszystkim obecnym i przyszłym, również tym które jeszcze czekają na fasolki, spełnienia marzeń i samych pogodnych dni [emoji16]

Carmen ja też się wczoraj na przedstawieniu z okazji dnia mamy i taty, wzruszyłam [emoji25][emoji16]
Dzieci tak szybko rosną...za szybko [emoji52]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Kuzwa starzejemy sie [emoji23][emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
No niby racja, starzejemy się

Ale każdy ma tyle lat na ile się czuje, ot [emoji16][emoji16]
Dzisiaj się tym nie martwimy [emoji13]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

A Nam dzis stuknęło siedem lat razem[emoji23][emoji1]
A jeszcze pamiętam jak moj do mnie zagadywal a ja mu powiedzialam zeby spie*dalal bo nie jest w moim typie[emoji23]
Czas szybko leci. Bardzo szybko.

Wszystkiego najlepszego mamuski[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego najlepszego dziewczęta!
My jutro obchodzimy 11lat chodzenia [emoji23] kawał czasu, działo się, działo... Hehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I ja dołączam się do życzeń dla Wszystkich Mam, żebyście zawsze były mocno kochaane przez swoje pociechy, życzę cierpliwości i samuych uśmiechów. Dla przyszłych mam życzę, aby przyszłe święto spędziły już z brzuszkiem albo z maleństwem w ramionach. :)

Do góry