• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wyniki hormonów super, mam się oszczędzać, brać witaminy i 26.02 kolejna wizyta. Chciala mi już dac zwolnienie ale powiedziala że za 2 tygodnie wypisze bo mowillam że wolę poczekać jeszcze.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie pracujesz?
Ja Wam powiem że marzę o ciąży od tylu lat, ale teraz to by było najgorszy moment bo mam do końca marca umowę zlecenie a dopiero w kwietniu o pracę i to nowa robota.
I tak czekam na ten @ i sama nie wiem co myśleć, czy jak przyjdzie to się cieszyć czy "płakać" [emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

A gdzie pracujesz?
Ja Wam powiem że marzę o ciąży od tylu lat, ale teraz to by było najgorszy moment bo mam do końca marca umowę zlecenie a dopiero w kwietniu o pracę i to nowa robota.
I tak czekam na ten @ i sama nie wiem co myśleć, czy jak przyjdzie to się cieszyć czy "płakać" [emoji23]

Pracuję w fabryce łososia, dbam o jakość wyrobu, więc mam zimno, głośno, myja chemią i sama ryba też jest zagrożeniem na szczęście nie muszę jej dotykać.

A gdzie pracujesz?

Jak coś to bedziesz sciemniala albo się może dogadasz. Dasz radę nie będzie wyjścia. [emoji6] ja tam trzymam [emoji110][emoji110] za Was wszystkie

Pracuję w fabryce łososia, dbam o jakość wyrobu, więc mam zimno, głośno, myja chemią i sama ryba też jest zagrożeniem na szczęście nie muszę jej dotykać.

Aha to nie brzmi zachęcająco jak na ciążę, zmykaj szybko na l4 [emoji7]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry