Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Się nameczysz bidulko [emoji8]Właśnie się obudziłam... a to wszystko dlatego, ze pół nocy nie spałam...
Lęki, napady gorąca, zimne poty, ból głowy, mdłości .... tr wspaniałe dolegliwości zawdzięczam jak zwykle mojej ukochanej lamette....
... i chrapiący obok mąż na dokładkę [emoji19]
A bierzesz dodatkowo coś osłonowego? Polecam takie szczepy bakterii jak przy antybiotyku + osłonowo coś na żołądek. Ja miałam Multilac i Bioprazol Bio Max. Przez Parlodel czułam się tak jak Ty a potem jak zaczęłam brać osłonowe to jak ręką odjął.Właśnie się obudziłam... a to wszystko dlatego, ze pół nocy nie spałam...
Lęki, napady gorąca, zimne poty, ból głowy, mdłości .... tr wspaniałe dolegliwości zawdzięczam jak zwykle mojej ukochanej lamette....
... i chrapiący obok mąż na dokładkę [emoji19]
Reqiem przykro mi, że Tobie też się nie udałoSzczerze to już chyba wszystko wyczerpalismy. Mozna by się bawić w jakieś szczegóły bo badań jest masa, ale nie wierzę juz że ten problem leży jeszcze gdzieś głębiej. Jak się odbijemy finansowo to wracamy do IUI.
A bierzesz dodatkowo coś osłonowego? Polecam takie szczepy bakterii jak przy antybiotyku + osłonowo coś na żołądek. Ja miałam Multilac i Bioprazol Bio Max. Przez Parlodel czułam się tak jak Ty a potem jak zaczęłam brać osłonowe to jak ręką odjął.
Nie ma za coNie, nie biorę nic ... może to rzeczywiście jest rozwiązanie. Dzięki za podpowiedz [emoji846]

To faktycznie lipa. Kurczę jak na złość ta choroba Twojego męża. W takich sytuacjach to nie da się nie denerwować. Trzymaj się Sosenka, jesteśmy z TobąPod koniec tego tygodnia mam jechać na monitoring przed iui i podejrzewam, ze również i ona się nie odbędzie tak jak za pierwszym razem w grudniu gdy moj mąż również był przeziębiony i w związku z tym miał leukocyty w nasieniu i doktorek nas zrzucił z iui !!!!!!!! Jak ja mam się nie denerwować [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]