Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety ja nie pamiętam, Ale raczej nie. Ja miałam zawsze susze [emoji14] jajniki mnie kuły Ale też jak zwykle.Dokładnie rób i dawaj znać 3 mam kciuki. Chodziło mi raczej czy miałyście więcej śluzu jakiś ból jajników itp. ja jestem dziś 6 dni po zastrzyku i mam sporo śluzu przeźroczystego i boli mnie ciągle prawy jajnik. Pęcherzyk był w lewym...
przykro mi bardzo [emoji853][emoji853][emoji853] pewnie Jak zrobiłaś test to za chwile przyjdzie..No i zrobiłam i negatywech wkurza mnie to czemu nie przychodzi @..
A chetnie chętnie [emoji6] lubie duzo gadac [emoji14]Kamila pewnie ze możesz [emoji4] może rozbujasz ten zamierajacy wątek [emoji12]
A chetnie chętnie [emoji6] lubie duzo gadac [emoji14]
Moze cos o mnie [emoji6] mam 22lata, synka 4,5roku, staramy sie obecnie 13cykl od października '17.
Narazie w sumie jeszcze dwa cykle mamy takie na luzie bo wyjezdzamy na dwa miesiące prawie a potem najpewniej monitoring i wszystkie badania zaczniemy [emoji849]
No tak troche [emoji14] mialam 17lat jak zaszlam w ciążę [emoji6] teraz nowy partner i spokojnie razem mlodego wychowujemy [emoji6]Czyli nie robiłaś badań żadnych jeszcze?
Wow no to jesteś dość młodą mamą widze [emoji12]