• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry dziewczyny,

eve: kciuki za betę!

kamila: powodzenia u lekarza. Chociaż na tym etapie to pewnie jedynie pogrubione endometrium.

julia: teraz gorąco to siedzenie w krzakach w pełni zrozumiałe :D Przynajmniej cień tam masz i chłodek ;)

paraplu: hhihi fajna aplikacja :) Jak tam pęcherz?

xbum: jak nocka?

kruczyca: jak tam? Wyspałaś się?

nessi: powodzenia w pracy. Mam nadzieję, że z młodym to nic poważnego i szybko się ułoży :)

tynka: ja długo próbowałam zrozumieć dlaczego można mieć jakieś "ale" jeśli chodzi o lui czy in vitro. Mi się wydaje, że mężczyźni mocno emocjonalnie do tego podchodzą. Że facet, to musi sam i tak dalej...wstydzą się tego, że potrzebna jest pomoc...Musisz go wspierać, bo z tego co mówisz to nie jest z nim dobrze pod tym względem. On musi sobie w głowie ułożyć, że to nic strasznego...Na zapalenie oskrzeli jest antybiotyk, a na kłopoty z płodnością lui :) Wiem, że łatwiej mówić, ale powinien zrozumieć w końcu. Przecież się kochacie i chcecie mieć dziecko, więc powinno się tu rozjaśnić. &&&&&&&

Szkoda, że lux opuściła wątek.
Ja jestem zdania, że trzeba się umieć dogadać, a nie chcieć za wszelką cenę przeforsować swoje zdanie. Mamy wolność słowa, ale to nie polega na tym, żeby kogoś przekonywać do czegoś. Na tym polegają relacje z ludźmi, że mamy różne zdania na różne tematy, ale to nie oznacza, że nie szanujemy kogoś i będzie wytykany palcami, bo robi coś inaczej...Bez jaj, dorosłymi ludźmi jesteśmy. Zawsze wspierałyśmy lux w tym co robiła a tu takie buty...No cóż każdy podejmuje własne decyzje i pozostaje się z nimi pogodzić.
Poza tym stwierdzenie, że nie ma co ciężarna pisać na wątku dla staraczek jest trochę przykre i chyba miało nas to zaboleć skoro jeszcze nie jesteśmy w ciąży...Mnie przynajmniej zabolało.

reklama
Jugo no można powiedzieć że się wyspałam :)
Zrobilam dla Was ten test ;) na teście od Bum nic nie widać więc nawet zdj nie robiłam. Ale zrobilam od razu pinka który zazwyczaj był dla mnie szczesliwszy ;) nie wiem czy coś będzie widać ale wysyłam. U mnie jest bladzizna ale widoczna bez wysilania się pod słońce itp ;)
1464157920-1d1mld.jpeg
1464157928-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Kruczyca czekamy :D

Jugus zgadzam się z Tobą w 100%. Tylko wyrażając swoje zdanie nie powinniśmy innym robić przykrości no ale cóż ... przyszłam do Was nie świadoma ciąży ale czemu miałbym rezygnować z pisania tutaj wspieram Was i zresztą jest tu tak swojsko :D

Jak się dzisiaj czujecie kobitki? Mnie te blecy dalej bolą a wczoraj jak się położyła i wstalam to aż mi się oczy zeszklily nie mogłam się ruszyc ale jak przyłożyła rękę do brzucha to babel zaczal swirowac :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha Oleczka czarownica :D no ja na tych zdj w aplikacji ledwo co widzę :D ale na żywo jest spoko bladzioch. Jest cokolwiek więc pójdę na bete i akurat jak coś wyjdzie to w piątek pójdę i dzwonie od razu do lekarza na następny tydzień

Haha wszystkie tu czarujecie ;) tak swoją drogą czy nikt nie jest tak inteligentny i jeszcze nie wymyślił testów z krwi na bete jak na cukier? Przecież by to miało wzięcie lepsze niż glukometr. Ja np od razu bym kupiła.. Bo te sikance nigdy mi nie wychodziły i tylko się denerwuje na nie a tak pyk paluszek kilka kropel na pasku do urzadzonka za chwile wyskakuje ile bety jest i dziękuję a nie jakieś kreseczki blade, ciemne, udane nie udane... Przeciez to można czegoś dostać jak się domyślać czy to jest blady bladzioch czy ciemny oszukaniec ;)

reklama
Haha wszystkie tu czarujecie ;) tak swoją drogą czy nikt nie jest tak inteligentny i jeszcze nie wymyślił testów z krwi na bete jak na cukier? Przecież by to miało wzięcie lepsze niż glukometr. Ja np od razu bym kupiła.. Bo te sikance nigdy mi nie wychodziły i tylko się denerwuje na nie a tak pyk paluszek kilka kropel na pasku do urzadzonka za chwile wyskakuje ile bety jest i dziękuję a nie jakieś kreseczki blade, ciemne, udane nie udane... Przeciez to można czegoś dostać jak się domyślać czy to jest blady bladzioch czy ciemny oszukaniec ;)

Kruczyca, jest kreska jak nic! Trzymam kciuki, aby ciemniała! &&&
Pod Twoimi słowami podpisuję się obiema łapkami! :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry