Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wspolczuje bolu glowy ja miewam podobnie ale na szzcescie dawno nie bolala.a mnie głowa pęka .. aż mnie na wymioty targa .... shiy
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Chyba przez pogodę ....wczoraj upał 28 stopni a dziś deszcz i licha pogoda ....wspolczuje bolu glowy ja miewam podobnie ale na szzcescie dawno nie bolala.
Moze to z pogody? Aaalboa mnie głowa pęka .. aż mnie na wymioty targa .... shiy
Ja na zmiane pogody tez tak reaguje u mnie nadal cieplo ale wysokie temperatury mnie wykanczaja . Nie wiem jak pomoc ja jedynie tabletkami sie ratowalam bo nie mialam pojecia co innego moze mi pomoc ;/Chyba przez pogodę ....wczoraj upał 28 stopni a dziś deszcz i licha pogoda ....
no juz wzięłam tabsa bo inaczej wykrkujeJa na zmiane pogody tez tak reaguje u mnie nadal cieplo ale wysokie temperatury mnie wykanczaja . Nie wiem jak pomoc ja jedynie tabletkami sie ratowalam bo nie mialam pojecia co innego moze mi pomoc ;/
Wole głowę jak zębatynka: chciałaś czary to proszę: czary mary, hokus pokus, będzie dobrze w końcu i niedługo będziesz niańczyła swojego bobasa w kojcu
nati: szybkiego i bezbolesnego szczepienia dla córciNie ma @ jest nadzieja
Nasze motto
miciurka: wzrost temperatury to bardzo dobry znak&&&&&&
kruczyca: będzie dobrze!
anula: współczuję bólu głowy :/ Ja to już chyba wolę jak boli wszystko inne niż głowa. A no i nie znoszę bólu zęba, taaak. Bólowi głowy i zęba mówimy nie :/