• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Chyba przez pogodę ....wczoraj upał 28 stopni a dziś deszcz i licha pogoda ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ja na zmiane pogody tez tak reaguje u mnie nadal cieplo ale wysokie temperatury mnie wykanczaja . Nie wiem jak pomoc ja jedynie tabletkami sie ratowalam bo nie mialam pojecia co innego moze mi pomoc ;/

Nati a tak jakos siedze i czekam co to dalej bedzie...

Kruszyca mega gratulacje i zaciskam kciuki&&&&&
Czy to mozliwe ze na styczen bedziesz miala termin?;)

Anula wspolczuje bolu:/

Jugo tak krzaki teraz jak najbardziej sa na czasie[emoji4]

tynka: chciałaś czary to proszę: czary mary, hokus pokus, będzie dobrze w końcu i niedługo będziesz niańczyła swojego bobasa w kojcu :D

nati: szybkiego i bezbolesnego szczepienia dla córci :) Nie ma @ jest nadzieja :D Nasze motto :D

miciurka: wzrost temperatury to bardzo dobry znak :D &&&&&&

kruczyca: będzie dobrze! :)

anula: współczuję bólu głowy :/ Ja to już chyba wolę jak boli wszystko inne niż głowa. A no i nie znoszę bólu zęba, taaak. Bólowi głowy i zęba mówimy nie :/

reklama
tynka: chciałaś czary to proszę: czary mary, hokus pokus, będzie dobrze w końcu i niedługo będziesz niańczyła swojego bobasa w kojcu :D

nati: szybkiego i bezbolesnego szczepienia dla córci :) Nie ma @ jest nadzieja :D Nasze motto :D

miciurka: wzrost temperatury to bardzo dobry znak :D &&&&&&

kruczyca: będzie dobrze! :)

anula: współczuję bólu głowy :/ Ja to już chyba wolę jak boli wszystko inne niż głowa. A no i nie znoszę bólu zęba, taaak. Bólowi głowy i zęba mówimy nie :/
Wole głowę jak zęba :) a wiesz co jest jeszcze najgorsze i idzie w parze z zębem ? ból ucha [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry