reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No zobaczymy co będzie i jak ta torbiel

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Będzie ok , trzymam za Was kciuki ! [emoji8]

P jedzie po małą bo wczoraj na noc zostala u szwagierki , a ja uciekam w wyrko mam nadzieję , że te moje dziecie sie nie zarazi :(

Bum wspolczuje ! też miałam za dzieciaka w wakacje pamietam ... siedziałam w domu i wyłam bo wszyscy biegali po dworzu u babci na wsi akurat byliśmy a ja nie mogłam .... widzę że teraz samo dziadostwo zakazne ... eh
..śpij sobie i zdrowiej

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

xbum: o kurde :/ Szybkiego powrotu do zdrowia!

anula: spakowałaś młodego? :D A gdzie jedzie na tą wycieczkę? Cycki eksplodowały czy powstrzymałaś? :D

nati: no to masz niespodziankę z owu :D Niestety organizm lubi płatać figle :| Ale tak czy inaczej nie ma się czym martwić, bo zarówno 12dc jak i 15dc jest ok :) Przyjemnego działania :D

paraplu: dobry ten twój chłop i tak dba o was :) A na czereśnie to i ja wpadnę :D

Ja dzisiaj poleżałam trochę na słonku, zaliczyłam spacer i teraz jem deserek - sernik na zimno. Coś mnie brzuchol pobolewa, a to dopiero 26dc.

xbum: o kurde :/ Szybkiego powrotu do zdrowia!

anula: spakowałaś młodego? :D A gdzie jedzie na tą wycieczkę? Cycki eksplodowały czy powstrzymałaś? :D

nati: no to masz niespodziankę z owu :D Niestety organizm lubi płatać figle :| Ale tak czy inaczej nie ma się czym martwić, bo zarówno 12dc jak i 15dc jest ok :) Przyjemnego działania :D

paraplu: dobry ten twój chłop i tak dba o was :) A na czereśnie to i ja wpadnę :D

Ja dzisiaj poleżałam trochę na słonku, zaliczyłam spacer i teraz jem deserek - sernik na zimno. Coś mnie brzuchol pobolewa, a to dopiero 26dc.

No sklamalabym jakbym powiedziala, ze niedobry :) dobry dobry ale czasem tak mnie wkurzy, ze mam ochote zobaczyc jego mozg na scianie [emoji23]

9tc [emoji7]

Hejo :) my po weselu było fajnie aale dupy nie urywa młodzi dali taki popis że czułam się jak u cioci na imieninach :D ale Zuzia się wyszalala o 23 wracaliśmy :)

Xbumx nie miałam nigdy świnki ale Ci współczuję :* oby corcia się nie zaraziła

Kruczyca będzie dobrze już we wtorek zobaczysz swojego dzidziola :)

Nati oby to był ten cykl &&&

Ją w tym roku kupilam na targu czereśnie ale mi nie smakowaly[emoji14]czekam na bób :D

Odespalam wesele i zajadam się lodami :D

Anna rozwalilas mnie [emoji23] mózg na ścianie dobre[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca przysięga w kościele nie była mowiona przez mikrofon tylko po cichu (dziwne dla mnie) nie bawilli się z gośćmi był tylko ich pierwszy taniec a jak dj śpiewał gorzko gorzko to młody był za przeproszeniem wkur... że fal młodej buziiaka w usta i wyszedł z sali no te wesele to na prawdę totalna porażka :D dj grał 4 piosenki i 30min przerwy a kelnerki zabierały pełne półmiski jedzenia no ogólnie było nie zorganizowane wesele aaa podziękowania dla rodziców to była tylko piosenka puszczona nic od siebie nie dziękowali ani tańca z rodzicami nie było no i otrzepin też nie było :D taki skrót tego wesela :D oboje zachowywali się jakby było to za karę[emoji14]jak wychodziła to pożegnała się z młodą bo młody był zły i nie chciał żegnać się z gośćmi :D tatuś też się wybawil ją to trochę tanczylam[emoji14]a bób uwielbiam jeszcze , maselkiem czosnkowym[emoji14]

reklama
Kruczyca przysięga w kościele nie była mowiona przez mikrofon tylko po cichu (dziwne dla mnie) nie bawilli się z gośćmi był tylko ich pierwszy taniec a jak dj śpiewał gorzko gorzko to młody był za przeproszeniem wkur... że fal młodej buziiaka w usta i wyszedł z sali no te wesele to na prawdę totalna porażka :D dj grał 4 piosenki i 30min przerwy a kelnerki zabierały pełne półmiski jedzenia no ogólnie było nie zorganizowane wesele aaa podziękowania dla rodziców to była tylko piosenka puszczona nic od siebie nie dziękowali ani tańca z rodzicami nie było no i otrzepin też nie było :D taki skrót tego wesela :D oboje zachowywali się jakby było to za karę[emoji14]jak wychodziła to pożegnała się z młodą bo młody był zły i nie chciał żegnać się z gośćmi :D tatuś też się wybawil ją to trochę tanczylam[emoji14]a bób uwielbiam jeszcze , maselkiem czosnkowym[emoji14]

Oleczka no niektórzy mają takie charaktery specyficzne i nie powinni organizować takich imprez. Pan młody może rzeczywiście za karę tam :D może zakład przegrał jakiś ;) moja siostra cioteczna ze swoim byłym już mężem tez jakby kija w tylku mieli, płaczow tam było co niemiara i bynajmniej nie ze szczęścia. Ich zdjęcia ze ślubu dłużej wisiały u fotografa na wystawie niż trwało ich małżeństwo ;) na nasz ślub tez oczywiście nie przyszli, cała rodzina mojej cioci, siostry mamy. I chyba dobrze bo tylko patrzeć na naburmuszone miny trzeba by było :D

7u223e3k88z714o0.png

Do góry