reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Spoko dziewczyny , trzeba czekać dalej w kolejce [emoji6]

Jedynie bym chciała by przy tym CLO mi się ten cykl skrócił bo serio te czekanie aż tyle na @ to masakra jakaś , chyba ten fakt mnie bardziej dobija niż to , ze się nie udaje... [emoji52]

PARAPLU 27.06 - wizyta u położnej[emoji777]
KAROLA 27.06 - badania[emoji777]
NATI 28.06 - wizyta u ginekologa
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe

A mnie teraz tak zakulo w podbrzuszu , ze az się wprostowalam [emoji50]

Co porabiacie wieczorkiem ?

Mój P 10 dni na L4 , bo sobie palca u nogi stluk w pracy , będziemy się uzerac 10 dni [emoji57]

NATI 28.06 - wizyta u ginekologa[emoji777]
PARAPLU 28.06 - wizyta szpital[emoji777]
PATUNIA 28.06 - tesciorek [emoji777]
KAROLA 5.07 - połówkowe

Bum trzeba poczekać i będzie dobrze ;)
Ja zastanawiam się czy robić jutro test czy poczekać ze dwa dni, ale moja niecierpliwość chyba wygra i jutro rano zrobię test, bo inaczej jutro w pracy oszaleje

Karola masz rację by pomyślał kiedy Bum ma dni płodne i wtedy by wybił palca :)

Karola jakie dni plodne , u mnie dni plodne to jeszcze hoho , najpierw niech wredota przychodzi bo mnie wnerwia [emoji16]
No właśnie widziałam na fb to mojito bezalkoholowe i jak dobre? [emoji6]

Patunia zrób , najwyżej za dwa dni powtórzysz jak @ nie przyjdzie a ja ci dotrzymam towarzysta jak u mnie też jeszcze nie będzie [emoji12]

Edit : hahaha nie zrozumialam Was z tym palcem , teraz skumalam hahaha no cóż blondynka jestem [emoji13]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Patunia no trzymam mocno kciuki , by u Ciebie sie poszczescilo [emoji8]

KAROLA 5.07 - połówkowe

reklama
Patunia no to do rana [emoji4]

Ja uciekam w wyrko , bo znów mnie oczy swedza , juz nic nie pyli a mnie bierze, chyba coś te moje siersciuchy mają z tym wspolnego [emoji190][emoji191][emoji192]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry