Artemida90
Fanka BB :)
Niestety testowane i jedna kreska ... Czekam na jutrzejszą @ :'(
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Póki @ nie ma to jeszcze nic straconego, oby nie przyszła ! Może owu się przesunęłaNiestety testowane i jedna kreska ... Czekam na jutrzejszą @ :'(
To jest dosyć trudna sprawa dla faceta. Mój w pierwszym odruchu powiedział: ''przecież mamy dziecko, po co mam się badać ?' Potem rozmawialiśmy długo ... mówiłam mu o niepłodności wtórnej i zrozumiał. Nie był chętny ale i też bardzo chciał by Nasz syn nie był jedynakiem jak on.Jakoś nie wierzę w to... Jak dostanę @ to mój idzie siebie przebadac aczkolwiek nie wiem czy chce znać wyniki
Czego ? Chyba lepiej wiedzieć i ewentualnie wdrożyć leczenie niż ciągle próbować i się rozczarowywać ? Uwierz mi, że długie starania mieszają w głowie, dzielą małżeństwa ...No mój powiedział że nie ma problemu i zrobi badania, też chce mieć dziecko, a to nasze 1. Trzeba wszystkie opcje sprawdzić...Ale boję się
Ja z tych co mają troszkę trudniejszą sytuacjęCo do objawów przed @ to ja mam zawsze mdłości dzień, dwa przed, jedzenie mi brzydnie i cofa mnie. Ból przychodzi dopiero jak już @ się zacznie. Wcześniej to jakieś ćmienie tylko.