• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis podziel sie dzemikiem [emoji13]

My na ogrodku siedzimy , mega grzeje slonce [emoji4]

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

reklama
Ambitnie wzięłam się za robienie dżemu z gruszek, będzie dwukolorowy :cool2:
Agnesis jak to dwukolorowy? [emoji6]
A ja mam mega doła, w sobotę chciałam zrobić niespodziankę swojemu A i do Warszawy chciałam go odwiedzić, a to w połowie drogi samochód mi się zepsuł i musiałam do A dzwonić żeby mnie scholował, i nici z nieapodzianki. Od soboty jestem wkur*iona nic mi się nie chce.
Najlepiej A powiedział że za rok nasz ślub, a ja na to rób jak chcesz [emoji6]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis jak to dwukolorowy? [emoji6]
A ja mam mega doła, w sobotę chciałam zrobić niespodziankę swojemu A i do Warszawy chciałam go odwiedzić, a to w połowie drogi samochód mi się zepsuł i musiałam do A dzwonić żeby mnie scholował, i nici z nieapodzianki. Od soboty jestem wkur*iona nic mi się nie chce.
Najlepiej A powiedział że za rok nasz ślub, a ja na to rób jak chcesz [emoji6]

A no przez chłopa mojego ;) bo my dziś sami bez młodego. Pokroiłam połowę gruszek, a ten mi postanowił pokazać do czego jeszcze może służyć kuchnia oprócz gotowania. I nie zdążyłam skropić ich sokiem z cytryny, więc sciemnialy :) do całości dodałam soku, ale już nie wybielaly :P chyba blenderem je potraktuje będzie jednolity

Nie ma czego zazdroscic, juz zaczelam nienawidzic te upaly[emoji3] ale ogolem jak maz jest w pracy to z mala chodze na basen,a ze teraz jest na urlopie to troszke kursujemy . Milego wypoczynku i relaksu dla wedrujacych [emoji14]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Patunia romantico kolacja i bedzie ok [emoji6]

agnesis to wykorzystaliscie kuchnie w dobry sposob [emoji6]

Carmen to opalona na pewno jestes [emoji3]

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

A no przez chłopa mojego ;) bo my dziś sami bez młodego. Pokroiłam połowę gruszek, a ten mi postanowił pokazać do czego jeszcze może służyć kuchnia oprócz gotowania. I nie zdążyłam skropić ich sokiem z cytryny, więc sciemnialy :) do całości dodałam soku, ale już nie wybielaly[emoji14]chyba blenderem je potraktuje będzie jednolity
To będzie kolorowo w słoiku [emoji2]

Carmen ja cieplolubna jestem to by mi pasowały takie upały :)

Patunia ja ostatnio też miałam taki kiepski humor, wyszłam z koleżankami na ploty, kupiłam nowa kieckę i już mi lepiej :)

reklama
Carmen ja cieplolubna jestem to by mi pasowały takie upały :)

Patunia ja ostatnio też miałam taki kiepski humor, wyszłam z koleżankami na ploty, kupiłam nowa kieckę i już mi lepiej :)
Agnesis mi się pogorszył mój humor, bo okazało się że w aucie zepsuła się jakaś część i ona będzie kosztowała około 1tys. zł, więc na kieckę mi nie wystarczy [emoji17]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry