• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis mi się pogorszył mój humor, bo okazało się że w aucie zepsuła się jakaś część i ona będzie kosztowała około 1tys. zł, więc na kieckę mi nie wystarczy [emoji17]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

A no to widzisz podobnie u mnie, jutro mechanik bierze auto na wycene naprawy, więc może jeszcze będę żałowała, że kiecke kupiłam :shocked2: zobaczymy jutro po diagnozie ;)

reklama
Nessi pierwszy raz pilam pomarancza granat i pysznee [emoji170]
Szybka ta twoja @ [emoji4]

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Pyszna, pyszna ...warta grzechu :D
No @-pa jakaś taka powalona, no zobaczymy co z tego wyjdzie. Składam to jeszcze na wariacje hormonów po zabiegu ... bo nie wiem co sądzić. Nigdy tak nie miałam.

A przepraszam,a to karmi jakieś %%%ma? Bo ja nigdy go nie piłam :ninja2: dziwna sytuacja :laugh2:

A wiecie co ja sobie kupiłam? Pasztet! Haha
Taki zwykły podlaski w pudełeczku, taka mnie naszła w sklepie ochota, że z wrażenia chleba nie kupiłam :P wieki nie jadłam takiego pasztetu, w dobie zdrowego odżywiania zapomniałam jak smakuje :)

Anula jak tam ? [emoji4]

Nessi mi bardzo malinowe i te kawowe tez podchodzi [emoji1]
Może będzie taka krociutka [emoji3]

agnesis tak ma 0.5% [emoji14]
Pasztet tez lubie od czasu do czasu, ale tylko te takie z kogucikiem namalowanym [emoji4]

Wrócilismy do domu , coa śpiąca jestem i mój brzuch wariuje ..
A wy macie duzo sluzu przed @?
Moze to głupie ale od wczoraj meczy mnie lekka biegunka a nie jadlam nic takiego [emoji19]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Ostatnia edycja:
Chyba coś dziwnego. Czy rzeczywiście owu już mogła być?? Zrobiłam test owu i wygląda jakby test z 13.08 był najmocniejszy dziś 12dc. Test po prawej jest z 13 ten po lewej z dziś...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471285260090.jpg
    1471285260090.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 64
Zuza wydaje mi sie , ze jeszcze owu nie bylo ... Po owu kreski bledna...

PARAPLU 23.08 - kontrola

xBUMx a wiesz ze niektore kobity na poczatku maja biegunke :) ja wlasnie tak mialam w pierwszej ciazy a za dwa dni juz zatwardzenie hehe.
Nie wiem czy cos w tym jest, Ale wiele kobiet tak ma i ja tez tak mialam. Moze to dobry znak kochana [emoji106]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Zuzkon bywam tez forum kafeterii i byla tam jedna dziewczyna co chodzila na monitoring i gin twierdzil ze owulacji nie bylo, robila testy owu nie bylo owulacji bo jak pisala to przegapila ja. Maz jej przyjechal z delegacji z pracy tylko na jedna noc i wtedy mowila ze mieli stosunek, ale nie ludzila sie bo ginekolog owulki nie potwierdzil no i testy tez nie. Jak sie potem okazalo tego 9 dnia cyklu zaszla Bo meza potem jeszcze dlugo dlugo nie widziala..teraz jest w 6 miesiacu ciazy. Takze wiesz czasem te testy sa takie nijakie a niektorym kobietom i z bladziochami sie udaje. Dziwnie co :)

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry