patrycja20
Fanka BB :)
właśnie mam jednego na oku ponoć jest dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wziełam jedno opakowanie tych tabletek ale źle się po nich czułam i więcej nie brałamtęczowa a umówiłaś tą wizytę ?
patrycja witaj, no najlepiej zmień lekarza bo masakra ..
ale nie brałaś tych tabletek co nie ?![]()
już ich nie biore bo i tak nic nie pomogąpatrycja ja tam już bym ich na bank nie brała ..
Nic no umów sobie wizytę u tego lekarza , świetne opinie znjadziesz na stronce znanylekarz.pl , pooglądaj w twojej okolicy na pewno się znajdzie jakiś dobry , który Ci pomoże .
lusia hej kochana ! :*
gotuj , pierz i przychodź tu do nas![]()
tak pamiętam cię byłam na staraczkach 2015Patrycja a Ty nie pisalas przypadkiem na staraczkach 2015? pamietasz mnie?
super, ze sie odezwalastak pamiętam cię byłam na staraczkach 2015
musiałam troszkę odpocząć od forum i tego pisania o ciągłych porażkach z brakiem ciążysuper, ze sie odezwalas