reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kryczyca u mnie też dziś znów słonecznie , kurczę no wiosenna pogoda :D

RudaMarchewka a ty dziś wolne ? ;)

Ja już obiad na dziś mam ogarnięty i bułki do pracy też :)
Jeszcze karmę muszę mojemu zwierzyncowi zamowic ...

Ja co drugi dzien pracuje po 12h;)jutro mam na 07.
Dzisiaj taki ladny dzien,ze wymeczylam dzieciaki na dworze:)Karol juz padl,zaraz Emilke wykapie i zaczne sie sama szykowac na jutro...

reklama
Lux ja zamawialam od nich tylko 30 szt i co dupa ! [emoji12]

Olcia ja gdzieś mam link od koleżanki na różowe , jej ladnie wychodzą może mi też będą znajdę i wyśle [emoji4]

aga pewnie napisz coś o sobie [emoji6]

Marchewka kurcze moze chcesz moje dziecko wymeczyc ?
Ona mi chodzi po 22 spaac ...

Olcia ja gdzieś mam link od koleżanki na różowe , jej ladnie wychodzą może mi też będą znajdę i wyśle [emoji4]

Nie ma problemu ;) dobrze,ze juz jest cieplo,wieczory bede miala spokojne bo beda szybko padac hheheheh :DIde robic sobie jesc na jutro do pracy,a potem sie kapac i zajrze tu do was:)Wkurzylam sie bo wychodzi na to,ze termometr owulacyjny,ktory kupilam za 40zl jest uszkodzony i zle wykonuje pomiary:/jestem tak wkurzona,ze szok.Bo nie wiem czy mialam owulacje,a jesli tak to kiedy ...:/

Planuje 2 dziecko . Mam 36dc ttesty negatywne a progesteron bardzo niski :-/ @ niema niewiem nawet kiedy bedzie . Dopeowadza mnie do szalu ta niewiadoma i to czekanie

Xoxo

a dla sa najlepsze, nie wiem co oni Ci przyslali

A jakie testy owulacyjne kupic bo tez jestem na kupnie . Podajcie prosze jakas nazwe ? Moze jakies z alegro? Uzywal ktos i poleca jakies ?

Xoxo

Duphaston (syntetyczny progesteron)albo luteinę?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
aga: witaj, rozgość się :) To jak progesteron niski to pewnie owu nie było, albo jesteś bezpośrednio przed @. A jakiej długości masz cykle?

azylek: patrząc na cykl miesięczny to libido powinno wzrastać w okresie płodnym tj. jak mamy dużo estrogenów. Jeszcze czytałam, że zwiększony poziom testosteronu może wpływać na zwiększone libido. A co do prg to on sprawia, że czujemy się niezbyt atrakcyjnie, bo jednak opuchnięte piersi, zatrzymywanie wody i tak dalej i to może wpływać na spadek libido. Coś jeszcze czytałam kiedyś o prolaktynie i jej wpływie.

olcia: ja polecam testy owulacyjne z rossmana Facelle. Pakowane po 5 sztuk, ja spotkałam sie z ceną ok. 20 zł a w promocji ok. 14 zł.

rudamarchewka: to nawet dobry układ, że co drugi dzień wolne. Tylko trzeba się do tych 12h przyzwyczaić :) Oj tak, czuć dzisiaj wiosnę. A co z tym termometrem? Może reklamacja? Drogi jakiś jak za 40 zł :|

xbum: wiosna idzie to będzie ci łatwiej dziecko zmęczyć :D Będzie padać jak mucha po wieczorynce :D

A mnie coś jajniki ciupią, raz jeden raz drugi...no ciekawa jestem co tam jutro wyjdzie na usg.

Do góry