reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka no jeszcze 10dni !
Ja tam się już stresuje [emoji16]

Kruczyca ta 10litrów, noco ty zero było [emoji6]
Miłej komuni [emoji4]

Anulka [emoji8] jaku ciebie sytuacja ?

U mnie ? No zobaczymy :) dziś 29 dc .... @ się nie zapowiada .... a test ...no kuzwa zrobiłam no :) coś tam pokazał :) ale coby mięc pewnika trzeba zrobić betę także wszystko jeszcze prze demna .... póki co sceptycznie podchodzę do tematu

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Anula hmmmm?
Poka tu ten test no !

uploadfromtaptalk1463295689312.jpeg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1463295689312.jpeg
    uploadfromtaptalk1463295689312.jpeg
    27,6 KB · Wyświetleń: 183
Anula haha a mówiłam, ze test machniesz !
No ja tam widzę drugą, oby wszystko było w porządku zaciskam kciukasy za Ciebie! [emoji8]

Anula haha a mówiłam, ze test machniesz !
No ja tam widzę drugą, oby wszystko było w porządku zaciskam kciukasy za Ciebie! [emoji8]

Mój " Anioł stróż " mnie namówił [emoji38] ....

Zobaczymy co wyjdzie jak betę zrobię i jaki będzie przyrost bo w moim przypadku bez tego ani rusz

hej u mnie jakis spadek fomy w ciazy...wczoraj wrocilam z pracy i bylam spiaca, ale mielismy zaplanowany wyjazd, potem zwinelismy sie wczesniej stamtad, bo taki kryzys mnie dopadl...szybko na male zakupy i do domu, zrobilam dwa prania jakim cudem nie wiem i poszlam spac, o 21-ej mnie juz nie bylo, nie czuje sie wyspana, spalabym dalej tylko musze zrobic obiad i piore reczniki, czuje sie jakbym sily nie miala

Anula teraz musi być dobrze ! [emoji8]
I maleństwo zostanie z tobą na minimum 37 tygodni [emoji4]
Cieszę się no , musi być teraz w porządku!

No to jeszcze Jugo pozytywny musi być o !

Lux wszystkie siły zabiera maleństwo , matka ma odpoczywać i tyle oooo i jeszcze jeść ma [emoji6]
Jak sie czujesz po tych czopkach?

Anula teraz musi być dobrze ! [emoji8]
I maleństwo zostanie z tobą na minimum 37 tygodni [emoji4]
Cieszę się no , musi być teraz w porządku!

No to jeszcze Jugo pozytywny musi być o !

Chciałbym mieć tyle pozytywnej wiary co Ty :) doświadczenie mnie nauczyło ze będzie co ma być to nie uniknione niestety ....

reklama
Anula zaraz ci ją prześle ! [emoji4]
A który to cykl jest pierwszy czy drugi od tamtej sytuacji ? [emoji55]

W ogóle w tym cyklu to nie miałam jeszcze tego śluzu jak nivea hmm..

Do góry