reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ale ogólnie jak widzę to jesteś " świeża " na forum [emoji6]
Napisz coś o sobie .

Hej dupa z iui moze w lipcu idziemy do poradni leczenia nieplodnosci znowu ogrom badan dobrze ze na nfz
Gratuluje anula kamila
Tynka nie placz damy rade
Jugus dobrze ze @ przylazla
Oleczka lux karola jak tam
Jesli kogos pominelam to piszcie co u was bo ja mam dola

Ale ogólnie jak widzę to jesteś " świeża " na forum [emoji6]
Napisz coś o sobie .

Tak, na tym forum jestem świeża. [emoji4]
Jestem 28-letnią mamą 4-letniej Liliany. Właściwie odkąd Lili skończyła rok chciałam drugie dziecko, ale mąż nie chciał nawet o tym słyszeć. W zeszłym roku w końcu zmienił zdanie i próbowaliśmy 3 miesiące bez sukcesu. Później mąż wyjechał na pół roku i w kwietniu wrócił. Jeśli w tym cyklu (teoretycznie obserwacyjny, ale plusików jak w starankowym) nie będzie dwóch krech, to od następnego cyklu ruszamy pełną parą. [emoji4]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

evee to super , obys na dwie kreseczki nie musiala długo czekać
A teraz w którym dc jesteś?

evee to super , obys na dwie kreseczki nie musiala długo czekać
A teraz w którym dc jesteś?
Jestem w 23dc. Cykle mam dosyć nieregularne 28-34 dni. Po obserwacji śluzu i mocnego pikania lewego jajcora wnioskuję, że owu mogła być w 17dc, ale oczywiście pewności nie mam. Plusy były w 15, 17, 19, 21 dc. Jeśli nie przyjdzie @ to będę testować w Dzień Matki, bo wtedy lecimy na wakacje i chciałabym wiedzieć czy będę mogła pić alko, czy szykować niespodziankę dla męża. [emoji7]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee - witaj , ja podobnie testuje w dzień matki :) .

Anula i Kamila gratulacje - ile czasu po owulacji jesteście, że wam wyszła beta? A testy u każdej z was bladziochy tak?

Tynka - głowa do góry ! Będzie dobrze, ale ja bym to tsh sprawdziła jeszcze , za jakiś czas no jak dla mnie za wysokie ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Anula i Kamila - trzymam kciuki ... ładne bety
Tyncia główka do góry ... :)
Bym - trzymam kciuki by @ nie przylazła :)

Ja padam ... dzisiaj miałam dzień świra :D

reklama
evee ooo super by był prezent na Dzień Matki [emoji4]

Nessi [emoji8]
Co znowu nabroilas ? [emoji16]

Do góry