reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej,

kruczyca: jak miło, że pytasz :) Jestem, tylko zalatana jestem od rana...

tynka: na zakwasy polecam ćwiczenia rozciągające. No i ważne jest odpowiednie nawodnienie i posiłki przed i po treningiem. Sama nie przykładałam do tego uwagi, ale jak poczytałam o tym i stosuję to widzę różnicę :D Chociaż teraz mam przerwę od regularnego ćwiczenia...powinnam do tego wrócić :)

lux: no to trochę kaski poszło, ale przynajmniej spokojna głowa, że masz zrobione i nie trzeba chodzić i prosić o skierowania :/

Skusiłam się na krajowe truskawki...cena powala, ale ten smak! Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Już się nie mogę doczekać sezonu truskawkowego :D
U nas truskawki po 14 zł małe, i 25zł duże, ale pytałam kilka dni temu. Dzisiaj zapytam, bo już chodzi za mną makaron z truskawkami... :D Mniaaami....

reklama
xbum: u mnie się żar z nieba leje, a jakbym się miała jeszcze folią spożywczą owinąć to chyba zaczęłabym się gotować :D Uważaj na siebie bum! :)

lux: oni z taką łaską dają, że głowa mała :/

eve: u mnie są po 13 - 15 zł/kg, a widziałam też takie po 17 zł za kilogram. Na szczęście sezon truskawkowy już się zbliża. Ja właśnie wciągnęłam świderki z truskawkami :)

Już kiedyś pisałam o badaniach na NFZ :) ich się nie dostaje do rąk własnych :) też chodzę prywatnie

Jugo jaa wczoraj jeździłam Szukalam truskawek ale zapomniałam że jest niedziela a dzisiaj byłam w mieście i już mi pot po du... leciał więc jechalam szybko do domu :D

Wlasnie wysłałam dzisiaj dziewczynie te saszetki zobaczymy czy jej pomoga :D oby oby bo też się długo stara[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

lux: jak się ma kasę to można tak myśleć :) Gorzej kiedy się tej kasy nie ma to wtedy każdy grosz się liczy. I nie jest kwestia tego czy dziecko jest bezcenne czy nie - bo każdy "normalny" rodzic kocha swoje dziecko najbardziej na świecie i gdyby mógł to nieba by mu uchylił - tylko po prostu tego, że kogoś nie stać.

lux: jak się ma kasę to można tak myśleć :) Gorzej kiedy się tej kasy nie ma to wtedy każdy grosz się liczy. I nie jest kwestia tego czy dziecko jest bezcenne czy nie - bo każdy "normalny" rodzic kocha swoje dziecko najbardziej na świecie i gdyby mógł to nieba by mu uchylił - tylko po prostu tego, że kogoś nie stać.
ja zachodzac w ciaze mialam swiadomosc ile to kosztuje i bede bronic swoich racji poniewaz duzo osob mnie zaatakowalo, ze nie poszlam na kase chorych do gina...a powiedz jesli kogos nie stac a sie okaze, ze musi ogrom lekow brac i one kosztuja a go nie stac i tez chodzi na nfz...to na leki musi miec...bogata nie jestm w kasie sie nie kapie, ale zachodzac w ciaze wiedzialam z czym to sie wiaze i ile co kosztuje, wizyty, leki itp, pamietasz jak zmienialam parce i starania zawiesilam? dlaczego to zrobilam? dlatego by teraz bylo mnie stac na te prywatne wizyty i leki!

reklama
POINT! ;)

Do góry