reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca a mi się ubzduralo ze ty dziś wizytę masz .... wali mnie rzeczywistosc w dekiel ..

wiecie że wczoraj plakalam bez powodu w sumie ....bo najpierw byłam wściekła na m a potem lament ze Hey ...uspokoić się nie mogłam ... i co kto do mnie powiedział a ja w ryk haha .. miałam najgorzej na świecie ...

Jugo no brawo ja ...bo bałam się o siebie ...dzwonił młody i mówi że przerwę mają ma śniadanie wiec zjadł lizaka .... cała torbę słodyczy zabrał a kanapki które na dzisiejsze śniadanie mu dalam pewnie przywiezie[emoji23]...takie uroki " wolności " ....

Karola ty wiesz ze na prawdę ...czas leci tak szybko ze szok .... przez palce ni te 9 lat minęło ... a człowiek nie zdążył się nacieszyć małym dzieckiem kiedy to już samodzielne ....

Lusia daj znać jak będziesz po wizycie .... wiem ze ci smutno i zle ale ważne ze diagnoza jest bo to juz połowa sukcesu ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Lusia kochana teraz będzie do przodu mimo wszystko zobaczysz. Musisz byc silna a my jesteśmy z Tobą :*
Anula mnie też ciągnie i w gardle ściska na płacz. Ale się nie daje tak jak i przy okresie mowie sobie ze to hormony że normalnie bym nawet tego nie zauważyła, tylko argument że za kilka dni przejdzie jakoś nie działa :D wizytę mam ciągle i niezmiennie jutro :D

7u223e3k88z714o0.png

Kruczyca ale mi normalnie łzy do oczu napływaly -mega histeria haha i nie szlo Sie powstrzymać [emoji16] .... a widzisz dziś czy jutro byłam blisko :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nie byłam. Jak jest dobrze to i tak jest dobrze a jak jest źle to wolę się jutro dowiedziec a dziś żyć w blogiej nieświadomosci ;)

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Do góry