reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum taa żeby aż 37[emoji23] z 36.7 chyba ... śpi jeszcze czujesz to ? szlak mnie trafia .... jeszcze deszcz leje .... ogarniam sobie chatę i sama sobie zorganizuje czas bo zdechne z nudów ....
a ty jak się czujesz ?

Karola nie szalej ...choć czasem wystarczy porostu źle stanąć czy się zaprzec i przeskoczy co nie trzeba i tyle eh ...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Anula na 15.15 mam.
Bum zdrowiej szybko :*
Karola Tobie to się jawnie nudzi. Siedź na tylku kobieto i odpoczywaj :)

7u223e3k88z714o0.png

Karola uwazaj na W as !
Teraz to odpoczywaj do wieczora [emoji6]

Anula ojaa dobry ten twój maz [emoji16] może jakieś pudeleczko ? Potrzebuje coś na 25go czerwca dla 15stki jak cos [emoji12]

A ja ok 37.9 dalej , gardło boli mniej , ucho też , no ale pranie trzeba bylo juz zrobić , obiad a tak mi sie nie chce... A z tej alergii kichanie przeszło, ale oczy to mnie mega swedza a te krople cos nie pomagają [emoji53]

Kruczyca próbuje zdrowiec [emoji8] , choć jest lepiej niż w sobotę i niedziele [emoji4]

Karola uwazaj na W as !
Teraz to odpoczywaj do wieczora [emoji6]

Anula ojaa dobry ten twój maz [emoji16] może jakieś pudeleczko ? Potrzebuje coś na 25go czerwca dla 15stki jak cos [emoji12]

A ja ok 37.9 dalej , gardło boli mniej , ucho też , no ale pranie trzeba bylo juz zrobić , obiad a tak mi sie nie chce... A z tej alergii kichanie przeszło, ale oczy to mnie mega swedza a te krople cos nie pomagają [emoji53]

Kruczyca próbuje zdrowiec [emoji8] , choć jest lepiej niż w sobotę i niedziele [emoji4]
Nic mi nie mów ...zaraz odkurzacz odpalam i nie ma spania [emoji16]

Pudełko będę robiła na zakończenie roku szkolnego to nogę i tobie machać ale to je dziś bo po bazy musze pojechać któregoś dnia ale w tym tygodniu także nie ma problemu :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula hahaha ja to mojemu zawsze na złość robię jak się źle czuje "niby" bo ja to serio wiesz chora na antybiotykach i quwa trzeba wszystko prawie robić samej a ten to 37 i by spał to mu zawsze szczelam , mala mu daje do łóżka itpto się potem wnerwia [emoji16]

To poproszę pudeleczko i cennik na priv [emoji12] tak , zeby gdzieś miejscowka na kase była w środku [emoji4] dla 15latki bo to siostrzenica mojego P [emoji16]

Zbieram się dziewczyny powoli. Trzymajcie kciuki bo jakiegoś stresa dziś złapałam i mi niedobrze aż. Odezwę się po wizycie :)

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Do góry