reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oleczka wow! Siusiak a mówiłam , że siusiak , cieszę się ogromnie ! Imię wybrane ? [emoji4]

Kruczyca tak 6 białek piana , 6 łyżek cukru , potem żółtka , 4 łyżki przennej , 2 łyżki ziemniaczanej , 1 łyżeczka pdp i gotowe [emoji16]

Jugo a zrobiłam krem taki z masła utarlam i dodalam truskawek i wsio [emoji12]

Tylko mogłam zrobić na tej blaszcze z piekarnika by większy zawijaniec był [emoji6]
1465994474646.jpg

Załączniki

• 1465994474646.jpg
    1465994474646.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 224
reklama
Oleczka no i pięknie będzie Gabryś [emoji4] ładne bardzo , ja chciałam Nikodem dla chłopca ale mój P nie i nie , więc mial byc Marcel ale zostala Lena [emoji16]
No roladka taka na szybko [emoji6]

No gorzej jak z siusiaka zrobi się pipka [emoji16]
Moj mi na 4d nawet potwierdził ze pipka ale na 99% , 100%przy porodzie [emoji13]

Kruczyca to nie mąż :D w pracy jest także jeszcze nie wie :D no na pewno rozsadniejsze bo nie będę miała tyle ciuszkow bo i tak tego się nie założy wszystkiego :D moim priorytetem tak na prawdę jest laktator elektryczny :D bo reszta to wiadomo ale to najważniejsze jak dla mnie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Nessi- to masz ładnie roboty , ale zaraz wakacje to trochę odpoczniesz

Oleczka- zdrówka dla małej , może to nic takie tylko coś zjadła , gratulacje chłopca :-) i imię ładne :)

Jugo- jak tam w krzakach co sadzisz ?

Kruczyca - to odsypiaj w dzień :-)

Bum- u mnie dziś na kolacje tez truskawki , ale ta rolada smakowicie wyglada

Miłego popołudnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Xbumx z Zuzia miałam przeczucie że córka i ten sam lekarz co teraz potwierdził i to na 100% a teraz mówi sprawdźmy kto tam jest ją mówię że chłopak a ten no pewnie 100% chłopak także a jak okaże się dziewuszki to będzie miała ciuszki takie jakie kupie hahaa :D

Nati dziękuje :))

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry