reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzień dobry .

Jugo kciukasy mocne ! [emoji4]

Mnie brzuch coś boli , nie wiem czy z nerwów przed wizytą czy co..

Witam, jestem tu nowa, czy mnie przyjmiecie? :eek: My z narzeczonym staramy też się o dziecko od 4 miesięcy i na razie nic nie wychodzi w tamten poniedziałek byłam u gin i powiedział że mam brać symfolic, że to wyreguluje mi @, ale przeczytałam necie i usłyszałam od koleżanek że to prawda że może zajdę po nim w ciążę

Patunia jasne , rozgosc się [emoji6]
Pierwsze dziecko?
O symfilcu nie slyszalam , ale może reszta dziewczyn wie [emoji4]
W którym dc jesteś?

Hej, hej po weekendzie[emoji4]

Jugo i jak? Mam nadzieję ze @ jak nie bylo tak nie ma i już nie przyjdzie[emoji4] Robiłaś betę?

Bum, powodzenia na monitoringu. Liczę ze jajo pękło[emoji4]

Patunia, witam nowa staraczke[emoji4]

Dziewczyny jak po weekendzie?

My spędziliśmy czas plenerowo. Dni naszej gminy były to i jakieś występy na wsi poszliśmy obejrzeć[emoji4]

reklama
Patunia jasne , rozgosc się [emoji6]
Pierwsze dziecko?
O symfilcu nie slyszalam , ale może reszta dziewczyn wie [emoji4]
W którym dc jesteś?

xBumX tak pierwsze dziecko, jestem 17 dc, dla mnie ten symfolic w tamtym tygodniu źle działam tzn. na początku źle go znosiłam nie wiem dlaczego, miałąm zawroty głowy, źle się czułąm i miałam skoki temperatur, ale teraz jest już ok.

Do góry