reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Śródmieście :) saaamo centrum bez drzew :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji3]
Dziewczyny ja chyba w paranowie wpadam, niby od 4 miesięcy staramy się o dzidziusia, a ja myślę że ze mną coś jest nie tak że nie mogę zajść, non stop o tym myślę, mój oczywiście mnie uspokaja, a ja w coraz większą paranoje popadam
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Bum, ważne ze pecherzyk pekl[emoji4] Clo na Endo? Ja słyszałam ze clo nie działa najlepiej na endometrium. Widocznie się nie znam. Może to ma służyć wyregulowaniu i skróceniu cyklu, także kciuki &&&

Jugo, nie smutaj.. Wstretna @... Tylko nie wlaz w krzaki i nie znikaj nam stąd.

[emoji3]
Dziewczyny ja chyba w paranowie wpadam, niby od 4 miesięcy staramy się o dzidziusia, a ja myślę że ze mną coś jest nie tak że nie mogę zajść, non stop o tym myślę, mój oczywiście mnie uspokaja, a ja w coraz większą paranoje popadam
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Te pierwsze miesiące najtrudniejsze są ;) każda by chciała już natychmiast. No ale niestety tak łatwo nie ma.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
xbum: jeśli chodzi o moje zdanie to myślę, że za dużą dawkę Ci tego CLO na początek przywalił. Skoro masz podejrzenie policystycznych jajników to zwiększa się szansa na przestymulowanie ich i tym bardziej powinno się zaczynać od mniejszej dawki. Niektórzy dają nawet po 1/2 tabletki CLO dziennie. Zwykle zaczyna się od 1 tabletki, patrzy jak organizm reaguje i wtedy coś się zmienia. A tak od razu dwie to dziwnie. A mówił dlaczego akurat od takiej dużej dawki chce zacząć? Maksymalna dawka określona na ulotce to 3 tabletki dziennie. Poza tym dużo CLO to wcale nie znaczy dobra owulacja. Zwłaszcza jak jest coś nie halo z endo już przed braniem. Ja co prawda lekarzem nie jestem, ale takie jest moje zdanie i obserwacje co do tego jak prowadzi się zwykle stymulacje CLO.

Ostatnia edycja:
Do góry