reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

xbum: każdy lekarz ma inne podejście, a najważniejsze, że mu ufasz i tyle. Każdy organizm po swojemu zareaguje na lek. A co do endometrium to tak, 0.89 cm to 8.9 mm. A co do budowy endo to trójlinijne powinno być w okolicach owulacji, a po niej powinno chyba wracać do postaci jednolitej o ile dobrze pamiętam.

reklama
Kruczyca teraz jest leniuchem na pewno by się coś przydało pomóc [emoji16]

Kruczyca [emoji8]

Julia hop hop , siedzisz na wolnym?

Nessi jak tam rozwój sytuacji?

Oleczka leniuchujesz ?

Jugo no właśnie tak gadal , ze powinno być jednolite , tylko przy takim to chyba szanse ze się uda to marne ? Nie wiesz czy są jakies przypdki , które jednak zaszły z takim endo trojlijnym?
Bo kurcze jak nie to jest dopiero pech , ze owu byla a zajsc nie idzie [emoji32]

xbum: żeby doszło do zapłodnienia, a potem do zagnieżdżenia potrzebne jest zgranie w czasie wielu czynników, zgranie hormonalne itd. Implantacja możliwa jest w trakcie tzw. okna implantacyjnego co jest spowodowane działaniem progesteronu i wpływem na śluzówkę. To wszystko co się dzieje wpływa na siebie i jak jest zgrane to dochodzi do implantacji. Są przypadki, że poziom progesteronu jest odpowiedni, a mimo wszystko po prostu spada i nie dochodzi do pełnej przemiany endometrium i wtedy nie dojdzie do implantacji. Dał ci też duphaston w tych cyklach z CLO?

Jugo nie , powiedział , ze nie chce wszystkiego na raz , ze chce zobaczyć jak to będzie wyglądać na samym CLO.
Czyli szans zerooo [emoji17]

Jugo poplacze sobie i mi przejdzie , mam nadzieję , ze szybko gin mi cos pomoze na te endo zeby bylo ładne [emoji6]

Bum nie zamartwiaj się na zapas, bo może wszystko będzie dobrze [emoji8]
Ja uciekam spać bo jutro rano do pracy idę. Dobrej nocki wam wszystkie życzę [emoji4]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsza .....

Ja już po śniadanku przed świtem i zbieram się do pracy zaraz , wczoraj prawie cały dzień padało a od dziś ma być coraz cieplej do upałów !!!

Miłego dnia dziewczyny :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Druga

Ja właśnie lecę do pracy....

Miłego dnia dziewczyny [emoji8]
Tez tak słyszałam że od dzisiaj będzie co raz cieplej

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry