reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wczoraj lało cały dzień, a dziś zimno i ponuro jak chole*a :(
Owulacja u mnie szaleje, bolą jajniki, aż na plecach je czuję :D cycki też bolą. Ciężko w pracy wysiedzieć :/

reklama
agnesis u nas tak samo pogoda do bani strasznie , włosy wyprostujesz a zara skręt [emoji23]
Nie owulka szaleje pozytywnie [emoji4]

JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170][emoji777]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Witam się i ja :) Wróciliśmy właśnie od mojej mamy ... 1 tydzień ''wakacji'' zaliczony;) Wszędzie dobrze, ale w domu ... :) naj, naj ...
U mnie dziś wodniste beżowe plamienie :baffled: @ idzie ...chociaż dobrze, że upałów brak to jakoś ją może przeżyję :)

Rene ja tak ze trzy dni przed owulacja zaczynam już czuć jajniki i mam ogrom śluzu. Owu będzie u mnie jutro albo w niedziele, bankowo ;)

No takie bóle przed owu się zaczynają u mnie. Dziś mam 14dc. Owulacja powinna być jutro, ale godzinowo to tego się nie da określić, więc może wypaść na niedziele rano na przykład.

reklama
Evee gratuluje !!! :*

Nati a projekt jakiś macie wybrany ?

Jula kciuki &&&

Dziewczyny sory ale dostęp do neta mam ograniczony jest a za chwilę nie ma go :/ wczoraj mieliśmy powódź dzisiaj trochę się uspokoiło póki nie pada także super siedzimy w domu raz z prądem i internetem a raz bez :)

Do góry