reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Patunia oj zdziwilabys się , z moją mamy od szczeniaka problemy i jak z jednego wychodzimy pojawia się następny , ale też bym cholery nie oddała za nic , boje się z nią trochę tych wakacji , ale musimy dać rafę [emoji6]
Moja latara [emoji190]
1468870504038.jpg

AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Załączniki

• 1468870504038.jpg
    1468870504038.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 211
reklama
Ogólnie to chyba ma coś z husky w wyglądzie, bo wet też od razu stwierdził, że jak husky, bo kolory mają różne w rasie.

Ale ona potrafi skakać nad płotem, przekopac się pod płotem, kiedyś powyrywala druty z klatki kenelowskiej, drzwi w piwnicy zjadła i to dwie pary do połowy... masakra ale i tak ja kochają wszyscy :)

164122e1106d9e39gen.jpg

228c734059527fcfgen.jpg

Agnesis mi tam twoj psiak zalatyje wilczakiem czechoslowackim , zerknij sobie w goglacza [emoji41]
I jakby pomieszac ją bo to suczka tak? Z onkiem to raczej by wyszło coś takiego [emoji6]
Malamuty , husky mają całkiem inną budowę [emoji4]
Tak czy siak rasowy nie jest , ale jest piękny [emoji7]

Aaa o kenelu nie gadaj moją 2 miesiące uczylismy do niej wchodzić , a teraz nawet wyjść czasem nie chce jak śpi na spacer , zakochana po uszy [emoji16]

Patunia twoje to gryzonie hihi [emoji13]
Ale słodkie [emoji4]

Bum moje to prawdziwe gryzonie, bo jak wracam po pracy do domu, nie ważne że babcia cały dzień w domu to ta mniejsza wszystkie buty wyniesie gdzieś do pokoi, a ten większy na wszystko sika.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Patunia haha no cóż , psoca lobuzy małe [emoji2]
Choć minki mają niewinne [emoji16]

Bum tak, wiem że do wilczka podobna, tylko moja zaganiac zwierząt by nie mogła, bo by je wszystkie zjadła. Ona strasznie poluje. Dzięki Bogu sarny są szybsze od niej, bo w lesie to gania jak głupia. Szalona jest ogólnie. Przebiegniesz z nią 10km, ona dalej chce biegać, przejedziesz 30 na rowerze, padniesz a ona biega wokół i merda ogonem. Nie da się jej zmęczyć ;)
Na szczęście w domu nie sika, nie niszczy i leży grzecznie jak wszyscy są zajęci ;)
Rasowa nie jest, mamy ja z przypadku. Miał być labrador, a mój chłop gdzieś znalazł, "że takie ładne bidulki malutkie domu szukają" i taka bidulka teraz rządzi, a malutka to niepamiętam kiedy byla :D

Zrobiłam ten krem z kalafiora i oczywiście musiała zjeść. Teraz jestem jak bańka wstanka, niedobrze mi już od tego żarcia dziś :/

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry
Ja już pije kawkę i zaraz uciekam do pracy .
Ale macie śliczne te psiaki , ja też miałam takiego mieszanica labradora z czymś :) był wysokości labradora , czarny no i kochany ale niestety musieliśmy go uśpić jak miał 10 lat dostał paraliżu nóg , aż mi się płakać chce jak o tym myśle nawet teraz po tylu latach , a minęło z 6 lat .
Oki miłego dnia dziewczyny i oby ta pogoda się nam poprawiła , bo ja chodzę nieprzytomna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry