reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene kuzde nie wiem , wieczorem jeszcze nie miała.
Wczoraj smarowalam ja balsamem przeciwslonecznym moze to po nim , tylko caly brzuch , klatke ma taka nogi , ręce , tyl jest ok.

NATI 26.07 - wizyta u ginekologa [emoji777]
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]

reklama
Agnesis - zobacz test owu a testy ciążowe z cyklu kiedy zaszłam :) -wszystkie testy robione 14 dni po owu (może oprócz 1 ciążowe go bo nie podpisalam) :)

1469536713833.jpg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469536713833.jpg
    1469536713833.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 215
Agnesis - zobacz test owu a testy ciążowe z cyklu kiedy zaszłam :) -wszystkie testy robione 14 dni po owu (może oprócz 1 ciążowe go bo nie podpisalam) :)

Zobacz załącznik 764560

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka czyli ten zielony jest owu? To znaczy, że czekam na @ nic nowego :p heh ale dzięki za foto, będę wiedziała na przyszłość :)

Bum-Mój Maks w dzień wyjazdu na wakacje dostał wysypki zaraz dam fotkę , lekarz przepisał syrop na alergie i wirusa na wszelki wypadek i kazał mu unikać słońca , zeszło po 3 dniach
1469537448-0iyq1i.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba już lepiej niczym nie smarować, bo nie dość, że wysypka to jeszcze słońce, pot.

Nie mogę przestać ziewać w pracy, nudno i gorąco. I wali mi na głowę, bo już się dzis pokłóciłam z S, popłakałam się i jeszcze klucze myślałam, że zgubiłam i latałam jak głupia szukałam :/ a one leżały i patrzyły się na mnie :/

Do góry