reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Evee kciuki za wizytę ! [emoji109][emoji109]

EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171][emoji777]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]

reklama
Każda by chciała :p
Co u Ciebie?

Dobrze kochana, czas leci ... bzyk za bzykiem ... i się żyje nie ?:D
Martwię się jak młody sobie od września w szkole poradzi, oczami wyobraźni widzę jak go gimnazjaliści po schodach popychają :D spoko ... przeżyję - ważne, że on się cieszy :D Matka jakoś musi to przetrwać albo przynajmniej się przyzwyczaić ...jak te dzieci szybko rosną :D

A co tam u Was ?
Już po płodnych? wakacjach,? testach ? :D

U nas na szczęście podstawówka osobno od gimnazjum, ale i tak te małe pierdki 7letnie to o połowę niższe od 5-6klasistów, a te duże konie to jak biegną nie patrzą nawet gdzie, cholera niektóre wyższe ode mnie ;) Moje dziecko to tylko tyle, że czytać umie i pisać, ale ma wadę wymowy, nie mówi "R" i jak mówi, tak pisze "lowel" :/

U nas na szczęście podstawówka osobno od gimnazjum, ale i tak te małe pierdki 7letnie to o połowę niższe od 5-6klasistów, a te duże konie to jak biegną nie patrzą nawet gdzie, cholera niektóre wyższe ode mnie ;) Moje dziecko to tylko tyle, że czytać umie i pisać, ale ma wadę wymowy, nie mówi "R" i jak mówi, tak pisze "lowel" :/

Do logopedy chodzi ?:) U mnie też bez R, ale i też seplenienie międzyzębowe :D spoko, powoli do celu.
Potrącane miał wędzidełko pod językiem do R ? najlepiej przy wymowie dddom, dddoga, ddduty ... środkowe D - zastępuje R ... przy potrącaniu wychodzi R - o ile nie ma dziecko krótkiego wędzidełka pod językiem.

reklama
Do logopedy chodził, teraz przez wakacje nie.
Mamy tylko jakieś ćwiczenia sylaby, wyrazy... Tylko R leży, zamiast tego jest L.

Do góry