reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mnie tez boli dzis ten prawy jajnik , stwierdził , ze po CLO mogę tak czuć....

Mam na dziś dość, idę w łóżko..
Mam nadzieję , że yen cykl nie będzie dłuższy od ostatniego bo osiwieje ...

wff2krhmvaem9yip.png

KRUCZYCA 06.09 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Witam o świcie ;)
Mnie bolą jajniki na zmiany, teraz prawy, a dwa dni temu lewy. I już pojawił się śluz, jeszcze nie rozciągliwy, ale cały czas go czuje. Muszę od dziś albo od jutra chłopa bałamucić, bo dałam mu dwa dni na regeneracje nasion [emoji16] a jedna apka pokazuje owu na czwartek inna na piątek [emoji848]

Witam o świcie ;)
Mnie bolą jajniki na zmiany, teraz prawy, a dwa dni temu lewy. I już pojawił się śluz, jeszcze nie rozciągliwy, ale cały czas go czuje. Muszę od dziś albo od jutra chłopa bałamucić, bo dałam mu dwa dni na regeneracje nasion [emoji16] a jedna apka pokazuje owu na czwartek inna na piątek [emoji848]
Agnes balamuć,a jeżeli chodzi o aplikacje to ja bym wzięła poprawkę ...organizm sobie a elektronika sobie :) jak to mój gin mówi ... oblicz ilość dni cyklu i przy regularnychvidejmujesz 14 dni +/- 3 dni i zacząć bzykanie :) ... a jak nie regularne to hmm obserwacja+intuicja i do dziela :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Agnes balamuć,a jeżeli chodzi o aplikacje to ja bym wzięła poprawkę ...organizm sobie a elektronika sobie :) jak to mój gin mówi ... oblicz ilość dni cyklu i przy regularnychvidejmujesz 14 dni +/- 3 dni i zacząć bzykanie :) ... a jak nie regularne to hmm obserwacja+intuicja i do dziela :)

Wiesz gdzie ja wszystko zapisuje? w ovufriend!!!
Mialam 4 apki i zadna nie wykryla dobrze owulki- a ovufriend tak i oprocz tego wpisujac tam temp - automatycznie wychodzi wykres.
Apki usunelam,od poczatku tego cyklu jestem na ovufriend Bo na prawde fajna ta str.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Wiesz gdzie ja wszystko zapisuje? w ovufriend!!!
Mialam 4 apki i zadna nie wykryla dobrze owulki- a ovufriend tak i oprocz tego wpisujac tam temp - automatycznie wychodzi wykres.
Apki usunelam,od poczatku tego cyklu jestem na ovufriend Bo na prawde fajna ta str.

a właśnie kilka dziewczyn wcześniej korzystalo z ovufriend .. ja to w aplikacji jedynie zapisuje początek @ coby wiedzieć kiedy się zaczęła być na bank bym nie pamietala ....

Kiedyś korzystałam z ovufriend, a teraz tez tylko wpisalam datę @ żeby mieć jakaś orientacje, testy owu plus dużo sexu [emoji12] cykle mam regularne czasami +\- 1 dzień wiec nie jest zle [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny u mnie @ brak 36 dc [emoji53]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
To zatestuj [emoji16]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Kiedyś korzystałam z ovufriend, a teraz tez tylko wpisalam datę @ żeby mieć jakaś orientacje, testy owu plus dużo sexu [emoji12] cykle mam regularne czasami +\- 1 dzień wiec nie jest zle [emoji4]
Uzywam w tych celach co ty ale owu wpisalo co do dokladnosci.
Teraz tylko czekac na zaowocowanie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry