reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum, z tego co pamiętam to był to cień cienia, który widziałam tylko ja. Z dnia na dzień ciemnialy. To jest chyba test robiony w 10 dpo:
karola a pamietasz byl jakis test ktory robilas i kreska wyszla a cos tam potem bylo , ze jeszcze nie bylo zagnieżdżenia czy cos w tym stylu?

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Takiego cyklu nie miałam chyba. Od momentu jak zaczęłam robić testy ovu i monitoringi wiedziałam mniej więcej kiedy było ovu. Ja sobie wymyśliłam ze jak jestem w ciazy to test pokaże coś nawet przed @ bo skoro zawsze miałam negatywne w cyklach z @ to przy ciąży musi być inaczej. Nie pomyliłam się ale to tak naprawde loteria bo innym testy wychodzą dopiero po terminie @ a innym w dniu @. Tylko ze ja miałam zawsze regularne cykle...

ni_kusia28dc.jpg

To test z dziś - 28 d.c. Bladziocha c.d....Ale szybciej się pojawiło jak wczoraj.

Poczekam do piątku albo nawet niedzieli - terminu @ i wtedy krecha powinna być ciemniejsza..a jak nie to znaczy ze coś jest nie tak.

Załączniki

• ni_kusia28dc.jpg
    ni_kusia28dc.jpg
    104,7 KB · Wyświetleń: 136
Nikusia wczoraj nie widziałam, a dziś już widzę bladziocha wiec jest duża szansa ze sie udało :) trzymam mocno kciuki [emoji5][emoji5][emoji4]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Do góry