reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry ...

Nikusia widzę i ja [emoji38] !
Trzymam kciuki ....
Z każdym dniem będzie coraz to ciemniejsza ! A jak nie chcesz czekać to zawsze dla pewności jakaś betę możesz strzelić [emoji6] ...

reklama
Dzięki dziewczyny, dzisiaj to nawet mój mąż zauważył aczkolwiek ciągle to bladzioch.
Z betą się waham cały czas...źle mi się laboratorium szpitalne kojarzy, nie mam ochoty tam iść, dlatego zrobię na odwrót niż zawsze i wykorzystam zapas testów a jak krecha ściemnieje zapiszę się do gina ;-)

Dzięki dziewczyny, dzisiaj to nawet mój mąż zauważył aczkolwiek ciągle to bladzioch.
Z betą się waham cały czas...źle mi się laboratorium szpitalne kojarzy, nie mam ochoty tam iść, dlatego zrobię na odwrót niż zawsze i wykorzystam zapas testów a jak krecha ściemnieje zapiszę się do gina ;-)
Chętnie nacieszymy sobie oko [emoji6]

nikusia ja tam bym żyły oszczędzała :) na Twoim miejscu
ja też czekam na wynik Bum, a testuje we wtorek chyba że @ przyjdzie wcześniej, teoretycznie mogę bete zrobić w piątek ale wynik i tak będzie w poniedziałek wiec nic mi to nie da

ni_kusia - dzisiaj i ja widzę kreskę, oby ciemniała! :)

A ja wychodzę z założenia, że jednak moje testy to dziadostwo ...Z rana kiedy stężenie powinno być największe wychodzi to:
Bez tytułu.png

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    302,9 KB · Wyświetleń: 153
No wieczorem się robi ...ale ja robię z rana, w południe i wieczorem - bo badziewiaste testy kupiłam.
Kochana tez nabyłam taki badziew w aptece Gemini ... szkoda kasy było to sobie teraz mogę ... jednak te facelle z rosmanna najlepsze .... olać to [emoji23]...

Jak mlodzieniec w szkole ,opowiadaj ?

reklama
Hej ...

nikusia ja chyba w piątek zatestuje jednak ...

Nessi no rano tez mi nie wychodziły te testy ale od 13 juz tak . [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Do góry