Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chętnie nacieszymy sobie oko [emoji6]Dzięki dziewczyny, dzisiaj to nawet mój mąż zauważył aczkolwiek ciągle to bladzioch.
Z betą się waham cały czas...źle mi się laboratorium szpitalne kojarzy, nie mam ochoty tam iść, dlatego zrobię na odwrót niż zawsze i wykorzystam zapas testów a jak krecha ściemnieje zapiszę się do gina ;-)
No wieczorem się robi ...ale ja robię z rana, w południe i wieczorem - bo badziewiaste testy kupiłam.Nessi z rana? kurde ja zawsze robilam wieczorem ;-/
Kochana tez nabyłam taki badziew w aptece Gemini ... szkoda kasy było to sobie teraz mogę ... jednak te facelle z rosmanna najlepsze .... olać to [emoji23]...No wieczorem się robi ...ale ja robię z rana, w południe i wieczorem - bo badziewiaste testy kupiłam.