reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Gratulacje [emoji9]

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Hejka! A ja dalej plamię ale jutro zatestuję tak na wszelki wypadek chociaż nie wiem czy nie za wcześnie i czy mam po co ale co tam wszyscy to i ja hehe Muszę wam powiedzieć że jest światełko w tunelu. Właśnie wypełniłam wniosek dla mojego K w jego pracy o zgłoszenie do pakietu medycznego całej rodziny do lux medu. Zacznę biegać po lekarzach :D Mają też fajny pakiet rehabilitacyjny ale nie obejmuje chorób przewlekłych a moja chyba do takich się zalicza :/ Ale mają prowadzenie ciąży! :D

Majka testuj a co będziesz sobie żałować[emoji38]

Ness ale torba z tej nauczycieli omg .... przynajmniej wiesz jak z młodym pracować a kobita to już na emeryturę ...rece oadaja ....

Nikusia noo gratuluję i ja ..kciuki za przyrost ...

Bum przygotowania w toku do imprezy ?

Bum już przy garach stoi i się nie odzywa, czasu nima ;)
Nikusia oczywiście też trzymam kciuki mocno mocno ale teraz to już raczej z górki ;)
anula będę jak angnes z czystym sumieniem pić z rozpaczy :D

Maziajka tak miałam dwa cykle temu 18,6 a cykl temu 19,8. Myślałam, ze ok, ale chyba jednak im więcej tym lepiej [emoji1]
No nic, zobaczymy. Pół roku bez wspomagaczy, na luzie, o sex sie prosić nie musimy wiec taki tylko plus. Mam nadzieje, ze już zupełnie zeszłam na ziemie i przestałam obsesyjnie myślec o jednym o tym samym. Okaże sie [emoji23]

Majka to co pijemy? Bo ja zamierzam butelkę wina spożyć [emoji28]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ja sie tylko zastanawiam jeszcze, kiedy @ przyjdzie. Bo jak pogrzebalam to teraz chodzę z pampersem, ale póki co czysto i nie wiem czy już sie z nimi zaprzyjaźniać, dopiero wczoraj luteinę odstawiłam [emoji52]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ja sie tylko zastanawiam jeszcze, kiedy @ przyjdzie. Bo jak pogrzebalam to teraz chodzę z pampersem, ale póki co czysto i nie wiem czy już sie z nimi zaprzyjaźniać, dopiero wczoraj luteinę odstawiłam [emoji52]

No ja tak od tygodnia chodzę a jeszcze okres prze de mną to chyba powinnam raczej się przyzwyczajać. Właśnie mi mignął tekst o torbieli czekoladowej - o zgrozo. Chyba nie będę nic czytać do póki nie trafię do specjalisty.
Wiesz co, ja za winem nie przepadam, wódki nienawidzę. Jestem umówiona na sobotę z koleżanką i zostaniemy przy piwku ;)

reklama
Z koleżankami tez sie już na piwo umówiłam, ale dopiero na następny weekend, a na ten weekend swojego muszę namówić, żeby sie ze mną napił [emoji1][emoji1]

Do góry