Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szacun!!! I bardzo dobrze, że bez nawozów, sama naturaprzed domem na grządce, bez nawozu!! i oprysków - widzicie da się
z meblami to tak jak z torebką trzeba być wybrednymja dziś jeszcze wolne, później do pracy, więc mam czas, żeby ogarnąć co u Was słychać. Szukam też mebli do kuchni bo się remontujemy.
Dokładnie, a mi się nie podoba to co ma każdy i czego jest pełno, ja musze mieć coś innego, wyjątkowego, zaprojektowanego przez siebiez meblami to tak jak z torebką trzeba być wybrednym
A ja w tamtym cyklu podczas brania CLO czulam jajniki a teraz nic nie czuje ani jakiegoś szmerania [emoji53]Bumek 16 dc. Od 2 dni napierdzielaja mnie jajniki. Wczoraj zaczelismy przytulanki. Monit mam jutro po pracy.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom