reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

druga :)
kurna w piatek znowu bede miec gosci. a dopiero co w sobote ledwo siedzialam przy stole. i jak tu schudnac panie ? w srode ide zrobic ponownie komorki nk i sie zastanawiam czy nie zrobic bety . to by byl 25 dc/30. wole chyba 15 zl na bete wydac niz 12 na test i czekac do okresu. chociaz moze byc za wczesnie na bete :crazy:

reklama
Dzol no moze być wcześnie, ale jak by u mnie beta kosztowała 15zl to czuje, ze w ogóle bym testów nie kupowała tylko na betę latała [emoji12] u mnie beta 36zl wiec zrobie dopiero jak dwie kreski ujrzę [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Iszelej 12 to sobota. Ja muszę wytrzymać co najmniej do niedzieli, a najlepiej do poniedziałku [emoji12]

Wykres pełen nadziei [emoji12][emoji12][emoji12] jedyny problem jest taki, ze zawsze miałam ładny wykres temp a jakoś niczego to nie oznaczało [emoji23]
1478504967-qzqytn.jpeg

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ostatnia edycja:
Artemida to niech przychodzi ta małpa, a nie w kulki leci.
Nessi czytałam na innych wątkach i sporo dziewczyn mówi, ze jak zaczęły sie starać to cykl im sie skrócił. Moze to być problem progesteronu. Najważniejsze ze już krew oddałaś i niedługo bedzie wiadomo czy wszystko Ok :)

Moje stare wykresy [emoji2]
1478506427-dqrcwr.jpeg

1478506435-2pfchy.jpeg

1478506442-wtrcyn.jpeg

agnesis no temp fajna ...

U mnie też była fajna , rosła w górę ładnie ale zaczęła spadać... Więc jutro zapewne @ będzie , chociaż szyjke mam tak wysoko , że P paluchem jej nie dosięga , więc nie wiem coo jest grane ostatnio była wysoko a teraz jeszcze wyżej [emoji50]
1478506875769.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1478506875769.png
    1478506875769.png
    46,6 KB · Wyświetleń: 212
reklama
Do góry