reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oo artemida widzisz
Juz jakis krok do przodu !!!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A mój mąż na to... Co to za drąg [emoji50] [emoji50] [emoji50] a ja na to że to takie coś na płodność. Tonacy łapie się wszystkiego.... Więcej nie pytał

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
Może się ktoś przyłączy , P w pracy matka szaleje [emoji38] może jakiś pomocnik Mikołaja się zjawi [emoji23][emoji23]

Agnesis , Anula nie piszą , więc moze u nich na razie jest [emoji38][emoji38]

1481040134-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hoł, hoł, hoł[emoji6]

Co tu tak cicho u Was?

Majka, o rany, ja bym zawału dostała. Nie wygląda to ciekawie. Dobrze że mężowi nic się nie stało.

Carmen, No ladne zapasiki gromadzisz[emoji12] Oby efekty były. Ja jakoś nie ogarniam narazie że święta mają być. Ja ciągle z dnia na dzień żyje. W Holandii, tak smutno? A co oni tacy minimalisci?

Bum, a ty jak zwykle smak robisz. Jak ja bym się napiła takiego piwka z sokiem... Mmmm.... A Lenusia widać zadowolona z prezenciku. Co do testu to mi takie cuda na owulacyjnych wychodziło. Niby kreska np była ale jakaś taka rozlana. Powtórz jutro test, No chyba że masz na to olewke[emoji12]

U nas jak narazie dobrze. Jedyne problemy to moje cyce i brzuszek Olka. Tak to anioł nie dziecko. Śpi no i strasznie dużo je. Niestety nie wyrabiam z pokarmem[emoji53] Mam z tego tytułu doła że nie potrafię własnego dziecka wykarmic. Tak swoją drogą to czekam aż któraś przejmie po mnie mój brzuch. Mam nadzieję że znajdzie się taka na dniach[emoji6]

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

Carmen no nie lubię samego [emoji5] jak nie owocowe to z sokiem musi być a jest pyszne [emoji38] jeszcze kuzwa te 1 sacze [emoji6]

Hoł, hoł, hoł[emoji6]

Co tu tak cicho u Was?

Majka, o rany, ja bym zawału dostała. Nie wygląda to ciekawie. Dobrze że mężowi nic się nie stało.

Carmen, No ladne zapasiki gromadzisz[emoji12] Oby efekty były. Ja jakoś nie ogarniam narazie że święta mają być. Ja ciągle z dnia na dzień żyje. W Holandii, tak smutno? A co oni tacy minimalisci?

Bum, a ty jak zwykle smak robisz. Jak ja bym się napiła takiego piwka z sokiem... Mmmm.... A Lenusia widać zadowolona z prezenciku. Co do testu to mi takie cuda na owulacyjnych wychodziło. Niby kreska np była ale jakaś taka rozlana. Powtórz jutro test, No chyba że masz na to olewke[emoji12]

U nas jak narazie dobrze. Jedyne problemy to moje cyce i brzuszek Olka. Tak to anioł nie dziecko. Śpi no i strasznie dużo je. Niestety nie wyrabiam z pokarmem[emoji53] Mam z tego tytułu doła że nie potrafię własnego dziecka wykarmic. Tak swoją drogą to czekam aż któraś przejmie po mnie mój brzuch. Mam nadzieję że znajdzie się taka na dniach[emoji6]

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55
Poczekam do soboty , planowo ma być @ za 3 dni u mnie ro nie możliwie , więc w sobotę machne jak @ nie będzie [emoji4] zadowolona az padła mi popołudniu od x czasu [emoji23]
Wiec matka się relaksuje przy piwku [emoji4]

A sa ponoć herbatki na pokarm pijesz jakaś? Ja jiestety z cycem nie pomoge bo młodej nie karmiłam cycem.
Chyba , ze w miedzy czasie rob mu mm... A co ile chce jeśc?

Oj Bum zrobilas mi smaka i też sobie kupiłam piwko z soczkiem.Tak doły jest super:sorry2:Ale powiem wasm ze jakoś gorzko mi jak to pije i to nie to a smaki były wielkie...ja tez Bum okres mam mieć gdzieś w niedzielę może w sobotę także będziemy testować podobnie.chyba że ja wcześniej zatestuje :-p

Hej laski [emoji8] ja juz plamie ale brzuch mnie wg nie boli, moze to przez przeziebienie bedzie slabsza @ Jutro planowo powinna byc. Bylam u ginki, zrobila usg ale nic nie mowila. Zabrudzilam tylko głowice [emoji23][emoji23] . Pytalam czy brac clo powiedziala ze narazie nie i zobaczymy czy cos po inofemie mi urosnie. To juz chyba bedzie 3 cykl jak go pije. Tak wiec na 19.12 jestem zapisana na monit. I poza tym powiedziala zeby poczekac na badanie kariotypow bo jestesmy w kolejce zapisani na 10.01. A pozniej 4 tyg. na wyniki ☹️️ czyli zrozumialam to tak, ze mamy odlozyc starania do wynikow kariotypow. Ale nie zamierzam.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ttttt.jpg
f.jpg
nnnnnnnn.jpg

Załączniki

• ttttt.jpg
    ttttt.jpg
    92,5 KB · Wyświetleń: 428
  • f.jpg
    f.jpg
    82,7 KB · Wyświetleń: 441