reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie sikalam. Jutro sikne. Chodze caly czas w pizamie i pewnie do wieczora tak zostane [emoji23][emoji23] a jutro do roboty, bozeeee, bym mogla byc juz na emeryturze

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inis jakbym zaczela opowiadać jej jazdy to bym do jutra nie skończyła[emoji23]
[emoji23]
Bylam pobiegac jakies pol godzinki, super bylo. Takie oderwanie sie od rzeczywistosci, wyłączenie mózgu[emoji23] polecam[emoji106]
Trzeba wracac juz do rzeczywistosci[emoji23]
[emoji2]
Uzywa ktoras z Was depilatora? Chciałbym sobie w koncu kupic ale szczeze nie wiem jaki najlepszy. I bardzo boli jego uzywanie?[emoji23]
Ostatnio po goleniu nog zwykla maszynka tak mnie swedza okropnie i drapie az do krwi momentami

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji23]
Bylam pobiegac jakies pol godzinki, super bylo. Takie oderwanie sie od rzeczywistosci, wyłączenie mózgu[emoji23] polecam[emoji106]
[emoji2]
Uzywa ktoras z Was depilatora? Chciałbym sobie w koncu kupic ale szczeze nie wiem jaki najlepszy. I bardzo boli jego uzywanie?[emoji23]
Ostatnio po goleniu nog zwykla maszynka tak mnie swedza okropnie i drapie az do krwi momentami

Szacun..jedyne sporty jakie uprawiam to sex i ewentualnie rower [emoji23]

Depilator mówisz kiedyś próbowałam i trauma ,takie małe urodzenie a tyle krzywdy mi robiło że nigdy więcej nie spróbuję hehe

[emoji23]
[emoji2]

Ja zastanawiam się nad kupnem depilatora laserowego do domu :)
Link do: Remington IPL6500 i-LIGHT Pro

mam depilator brauna chyba ale nie używam bo włoski się wrastają

[emoji23]
[emoji2]

Ze wszystkivh metod depilacji jakie przetestowałam depilator boli najbardziej i najbardziej podrażnia
Ja osobiście preferuje depilavje woskiem, a w domowych warunkavh dobrze się sprawdza pasta cukrowa [emoji16]

Używasz masxynek z paskiem nawilżającym?byc moze jego skladnik aktywny Cię uczula lub podrażnia

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

[emoji23] tv widocznie bardziej się przyda hehehe
Bum matko bosko teście pobalowali, mój też odsypia.
Carmen to czemu wczoraj z nim nie piłaś?
Nessi na zwolnienie kiedy?
Anulka idziesz jutro na betę?
Dżoł dawaj testa!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo on pil przedtem vode ze szwagrem,a jak ja chcialam pic to nie.bylo komu
Trudno,odbije to sobie [emoji51]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry