reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati u nas będzie Ignaś:-) jakby była dziewczynka to Liliana.

Czekamy we wrześniu na wysyp dziewczynek:-)

Bum współczuję...zęby to jeden z najgorszych bóli. Mojego męża jak boli to też chwali sobie ten Antidol.

reklama
Antidol jest bez recepty? Ja wczoraj i dziś z rana bralam ketanol setke i po godzinie znow bolalo ...

Tynka Ignas ładnie [emoji3][emoji3]

Wrzwsjioweczki najgorsze to lato przed Wami , wiem co mówię bo ja to umierałam z tym bebzem a tak ciepło było...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Tynka brzucha pokaż a nie tam [emoji6] no antidol dobra sprawa [emoji4]

Bum no zakręt w głowie..najgorzej jak człowiek wstaje z kanapy i idzie coś zrobić,podniesie się i nie pamięta co chciał [emoji23]biedna ... może tego taki ten żel jest na dzasla ooo sachol !

Carmen weź mi nie mów- mnie to by musieli uśpić... ja idę do dentysty w ostateczności jak już 6 tabletek na raz nie Działa,biorę podwójne znieczulenie aż język kolkiem staje i jeszcze łapie dentyste za ręce zanim mi cokolwiek do ryja wsadzi coby przestał- istny cyrk [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ja po cichu też na dziewczynkę liczę :) Ale dodatkowe jajca w rodzinie też się przyjmą :)
9 godzin w robocie załatwione ...teraz leżę, bo mnie brzuch boli m@łpowo, o nogach nie wspomnę..

anula no to nawet ja tak mam a ciąży brak hehe [emoji6]
Mam jakiś denta sept tez robiłam , muszę to przeczekać chyba , P wrócił z pracy to mykam na łóżko, byli pomierzyc łazienkę , rury posprawdzali i mam nadzieje , ze w tym tygodniu zaczną to robic i szybko skończą

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Oo tak dentysta gorszy niz ktokolwiek inny[emoji23] ja na moje zeby przez ostatnie 2 lata ze 2 tysiaki wywalilam, bo musialam leczyc, ubytki pouzupelniac, wyrwac, echh a to nie wszystko jeszcze[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Artemida no najpierw to ja muszę w końcu po lapka jechać bo nasz umarł ... Mieliśmy jechać w weekend ale nam się nie chciało , ale w sobotę pojedziemy na 100% to się zabiore za nią - OBIECUJE [emoji113]

...życie cudem jest...

Do góry