Carmen24
Fanka BB :)
Miod.....Carmen dawaj wyśle Ci [emoji14]
no ja też miałam szary i niebieski ale taki jakiś brzydki zobaczymy jak to wyjdzie na ścianię co inny kolor nie wyjdzie![]()
co na ból gardła ?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Miod.....Carmen dawaj wyśle Ci [emoji14]
no ja też miałam szary i niebieski ale taki jakiś brzydki zobaczymy jak to wyjdzie na ścianię co inny kolor nie wyjdzie![]()
co na ból gardła ?
Ty sie tak nie turlaj bo i z czwartym.zajdziesz [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]Bumek włącz wszystkie babcine metody zanim choroba się rozwinie.
Arte jak twój tak dobrze zarabia i chce tam siedzieć to nie ma innego wyjścia tylko musi odłożyć na twoje prawko
Agnesis daj fotkę po kolorku.
A nas ten remont i samochód wydoił z kasy. Pokój dalej bez mebli stoi. Dzisiaj byliśmy obejrzeć łóżko, używane ale trudno. Za dużo rzeczy jeszcze do kupienia żeby wszystko brać ze sklepu. Mnie cieszy że w końcu będzie już byle jakie byle było [emoji23] po tylu latach na kanapie, ostatnie 6 na rogówce będę mieć prawdziwe sypialniane. Całe 160 szerokości, będę się turlać [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaahaha nie przeginaj troje to już będzie armagedon [emoji23]Ty sie tak nie turlaj bo i z czwartym.zajdziesz [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje na twardo chyba [emoji23]Witajcie dziewczyny
Bum miodu też nie polecam, skuteczniejsza sól do płukania
Zdrówka [emoji106]
Arte a może jest coś co byś mogła robić sama, jakiś biznes którym będziesz mogła zająć się w domu np., pomyśl
Czasem szukamy daleko a rozwiązanie mamy pod nosem
Trzymam kciuki [emoji110]
Agnes, Anula jak Wasze jajca?
Reszte oczywiście też serdecznie pozdrawiam [emoji16]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Wow, aż tak [emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]Moje na twardo chyba [emoji23]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
czy ty dostałaś te zioła bo kuzwanie wiem gdzie ta kartke nadania ryplamMoje na twardo chyba [emoji23]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."