reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A ja sie opycham pysznym panini. To taka kanapka z takiego ciasta jak pizza. Pikantne jak cholera [emoji16] z kurczakiem, papryka jalapeno, kukurydza i fasola. Miała 20cm ale już pół wysunęłam i mnie ryj pali [emoji12]
97a25ab5febbbe81e5bbaea385edb040.jpg

reklama
A ja sie opycham pysznym panini. To taka kanapka z takiego ciasta jak pizza. Pikantne jak cholera [emoji16] z kurczakiem, papryka jalapeno, kukurydza i fasola. Miała 20cm ale już pół wysunęłam i mnie ryj pali [emoji12]
97a25ab5febbbe81e5bbaea385edb040.jpg

Narobiłaś mi smaka [emoji23]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

A wiesz ze mi ostatnio zdarzy sie normalnie jak starej babie zasnac na kanapie.
15 minut minie i normalnie jestem nowa jak ta lala [emoji23][emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No mnie też tak czasem przymuli
Dawno już co prawda nie
Ale to chyba ta dzisiejsza aura
15 minut jest w sam raz, bo jak dłużej to potem jeszcze gorzej się człowiek czuje

Mania ja żre czasem jak głupia, a pózniej mam wyrzuty sumienia [emoji29] ale jedzenie jest cholernie uzależniające [emoji6]
W końcu odebrałam odkurzacz, bo oddawałam do serwisu. Zobaczymy czy bedzie działał jak należy [emoji57]

Carmen poprosze przepis [emoji7] moze byc na prv [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kuźwa takie ostre, ze musiałam piwo otworzyć [emoji23]
Ledwo sie ruszam. Nie wiem czy zaraz nie oddam tego wszystkiego. Masakra.
Ja to bym chciała czasem tak sie zdrzemnac, ale nie potrafię [emoji20]

Mania ja żre czasem jak głupia, a pózniej mam wyrzuty sumienia [emoji29] ale jedzenie jest cholernie uzależniające [emoji6]
W końcu odebrałam odkurzacz, bo oddawałam do serwisu. Zobaczymy czy bedzie działał jak należy [emoji57]

Oj jest uzależniające, ale każdy ma jakąś słabość [emoji12]

reklama
Do góry