reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Miało być rano a nie tani [emoji23]
No to zobaczymy co wyjdzie. Który masz dc z ilu dniowych?

A swoją drogą test tani [emoji16][emoji23]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Tak jak myślałam
Biel wizira [emoji17]

No trudno, walczymy dalej [emoji123]

Ostatnia edycja:
Cześć laski.

Mania w następny cykl trzeba wierzyć [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]

Mania szkoda [emoji20]
A kolejny cykl tez na clo?

Mania szkoda [emoji20]
A kolejny cykl tez na clo?

Następny cykl zrobie z clo, ale bez monitoringu
A potem niech się dzieje co chce do końca roku
Jak do końca roku nie zaskocze to zmienie lekarza [emoji19]

Chyba zrobie cykl bez niczego, bomnie jajnik ciągle ćmi, jeśli powstała tam jakaś torbiel to nie będę ryzykować
A na wizyte za 120 zł żeby tylko zerknęła czy nic tam nie ma szkoda mi troche kasy
Następny cykl zrobie z clo, ale bez monitoringu
A potem niech się dzieje co chce do końca roku
Jak do końca roku nie zaskocze to zmienie lekarza [emoji19]

Jaka dawka clo ?

Hej dziewczyny.

Mania przykro mi :( ale działaj dalej :)

Ja znowu mokro mam, ale nie wiem czy to nie pozostałość po przytulankach :)
Od przyszłego tyg zaczynam duphaston, jeśli była owu to i tak już będzie w sam raz :) a potem nudne 2 tyg

reklama
Do góry