D
Deleted member 169981
Gość
Jak pisze że wysyłka płatna, to dla wszystkich. Zaraz Ci pokaże to co mi przyszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tam jest cena w dolarach amerykańskichTynka funt prawie 5 zł teraz, więc jak masz coś ok 6 funtów to będzie na nasze ok 30 zł. Tyle że czasami można znaleźć tańsze aukcje.
Bo Ci bank rąbie prowizje za przewalutowanie. Ja mam specjalne konto walutowe założone na transakcje zagraniczne albo korzystam z płatności 24, nigdy z głównego konta.Mi zawsze prawie na 5 zl przelicza[emoji46]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Poczytaj ...Link do: Płatność na Aliexpress w USD - jak to ugryźć? :: mBankDobrze wiedziec[emoji46][emoji23]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."