reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lusia to teraz kciuki trzymamy za Was[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Która wpada na imprezke?[emoji23]
1495453907-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy czekam na nastepna @ i na iui[emoji5]

reklama
Luska trzymam kciukasy mocno[emoji5]

@Nuria no,no,no ostatnio mowil ,ze jestes blisko celu ,a teraz ,ze sie uda,uwierz w siebie kobieto[emoji4][emoji4][emoji4]

Arte glowa do gory,nastawienie bardzo duzo robi.
Stresujac sie mozesz rozregulowac cala gospodarke hormonalna.
Np stres podzywsza prolaktyne a ta uniemozliwia zajscie,takze dziewczyny luz i winko pijcie przy staraniach ,czerwone na endometrium[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia ja zakupilam piccolo na rozluźnienie[emoji23]

Majka- hehe dietę cud , właśnie nie wiem może , bo Adaś na cycu , a może kapuściana będzie oki :-), kazała mi większe przerwę robić :-/ wiec jak będzie głodny mam mu smoczek dawać hehe , a on smoczka nie lubi ,

Nuria- widzisz nawet tymbark Ci mówi ze się uda :-)

Luska- u mnie dziś krem z warzyw i pierogi wpadaj ;)

Byłam u ginki, owulacja z prawego jajnika, pecherzyk 17 mm, dzisiaj chyba owu bo czuje mocno jajniki. Powiedziała, ze skoro mam owulacje to nie problem z hormonami. I, ze jak chce monitoring cyklu to tylko w klinice niepłodności bo oni tam mają odpowiedni sprzęt i są na to ukierunkowani. A i mówiła, zeby Mąż zbadał nasienie bo 40% niepłodności to strona faceta, 50% ze strony kobiety i 10% , że obu partnerów bo mogą występować antygeny w organizmie.

Majka- hehe dietę cud , właśnie nie wiem może , bo Adaś na cycu , a może kapuściana będzie oki :-), kazała mi większe przerwę robić :-/ wiec jak będzie głodny mam mu smoczek dawać hehe , a on smoczka nie lubi ,

Nuria- widzisz nawet tymbark Ci mówi ze się uda :-)

Luska- u mnie dziś krem z warzyw i pierogi wpadaj ;)

Matko boska jak on jest na cycu to w ogóle nie ma oczym mówić moim zdaniem.

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Wonde to mi gin podobnie mowil, ze jeśli jest problem z zajsciem to powinno sie najpierw zbadac nasienie partnera a nie zlecac stos badan kobiecie od razu i ja obwiniac ze to na bank u niej jest problem

Do góry