reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kufa leci w tv program co sie nazywa Selfie..
wysyłasz do redakcji filmik selfie i mówisz co Ci sie w twoim ciele nie podoba No i fundują ci operacje lub co tam chcesz

Kurcze tez bym poszła i se cycka zrobiła [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
hahaha :D

reklama
Dziewczyny, oglądałam sobie tv i nagle bummmmm
Podwójny silny kopniak [emoji7]fasolek dał sie we znak konkretnie
Ale sie cieszę , mojego obudziłam cała we łzach a ten je£op nawet nie zaczaił ahaha

16udqqmz5v3uqon5.png

AAAAAAAA ale super :):) ciesz się tym i namierzaj kolejne kopniaki :)

Ahahaha podeślij Nessi bo u mnie raczej nie ma na co [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Uwierz,ze u mnie tez nie ma co ściskać [emoji23][emoji23][emoji23] zamiast tak w brzuch nie mogłoby w cyce pójść [emoji23][emoji23]

Wonder mówię ci ten kopniak był taki mocny ze aż w szoku byłam ze taki mały człowieczek ma tyle siły [emoji7]

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
Hejka

U mnie dziś słoneczko za oknem , Adaś wczoraj po szczepieniu miał lekką temperaturę i spał cały dzień i noc jaki był spokój hehe, dziś już dokazuje :-)

Carmen - fajne te kołyski / kosze , ja mam z kłodami tylko mój spij ze mną , a tam spij w dzień i czasami w nocy :-), natomiast dla nas hitem okazał się bujaczek lubi w nim leżeć .... zrobię fotkę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry