reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

@Nuria tez palnuje sie wybrac[emoji4]ale wkurzylam sie bo w sobote zrobilam zakupy i wlansie maseczki,tonik ,zel do mycia pyszczka ,w sumie 5 kosmetykow do pielegnacji twarzy i coooo ....trudno zrobie zapasy[emoji5][emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Funia ja dzis mojemu w tel sciagne ta aplikacje i jutro tez kupie pare rzeczy[emoji23] lubie miec zapas[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria tez zawsze korzystam z takich promocji[emoji4]

Dziewczyny na zewnątrz będzie z 40 stopni
Myślałam,ze zemdleje ☹️☹️

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

I doopa :( ani tej pracy nie będzie...Ani ciąży,jestem wściekła,zła,wku...na :( chce mi się ryczec,krzyczeć i napić się piwa...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia przykro mi,ze z praca sie nie udalo[emoji20]ale ciazy nie przekreslaj jeszcze [emoji20]
Napij sie przeciez nawet jeszcze do zaplodnienia nie doszlo[emoji4]chyba ,ze przy clo nie mozna to du..
Wtedy zostaje bavaria bezalkoholowa

Do góry