reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja kosztem wygody godzę się na ew. niedogodności związane z użytkowaniem tamponów :)
Ja mam uraz do podpasek, bo za mojego dzieciństwa stosowało się wielgachne i grube podpachy, które odznaczały się na dupie ....i nijak nie pochłaniały tego co miały pochłaniać. A smród w damskich szkolnych łazienkach i przepełnionych koszach był nie do opisania ... Nati pewnie pamięta te czasy.

Moja mama do dziś takich uzywa :) ja uzywam cienkich i nawet nie wiem że ją mam, jak mam mocny okres to co godzinke idę sprawdzić jak wygląda sytuacja, ale nigdy nie miałam potopu - zawsze wszystko wchłaniane - ja się boje tamponów i pewnie i tak jakbym założyła tampon to byłaby podpaska załozona na wrazie w ;) Moja mama za żadne skarby nie założy tampona ani cienkiej podpaski :D opowiadała mi kiedyś że były podpaski na szelkach :) to dopiero obciach :p ale ona dostała wczesnie okres bo już jak miała 10 lat. no i teraz ma 47 i już menopauza - jedzie na antykach żeby jeszcze jako tako organizm jej funkcjonował, ale już ma zerową rezerwe

reklama
Moja mama do dziś takich uzywa :) ja uzywam cienkich i nawet nie wiem że ją mam, jak mam mocny okres to co godzinke idę sprawdzić jak wygląda sytuacja, ale nigdy nie miałam potopu - zawsze wszystko wchłaniane - ja się boje tamponów i pewnie i tak jakbym założyła tampon to byłaby podpaska załozona na wrazie w ;) Moja mama za żadne skarby nie założy tampona ani cienkiej podpaski :D opowiadała mi kiedyś że były podpaski na szelkach :) to dopiero obciach :p ale ona dostała wczesnie okres bo już jak miała 10 lat. no i teraz ma 47 i już menopauza - jedzie na antykach żeby jeszcze jako tako organizm jej funkcjonował, ale już ma zerową rezerwe
Moja mama ma 64 lata i używała ligniny ...koszmar. Pchało się garściami ligninę ...a babcia robiła podpaski na drutach - takie do prania, w nie się wpychało watę ale szmatki :p jednorazowe..

Carmen a jak to jest na hiszpana ? [emoji23][emoji23]
Ktora z Was pracuje w lidlu? Dorcia? Interesuja mnie sukienki i spodnie z lnu [emoji23] od jutra maja byc, widzialas je juz czy dopiero jutro bedziesz mogla cos napisac o ich jakosci?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Carmen a jak to jest na hiszpana ? [emoji23][emoji23]
Ktora z Was pracuje w lidlu? Dorcia? Interesuja mnie sukienki i spodnie z lnu [emoji23] od jutra maja byc, widzialas je juz czy dopiero jutro bedziesz mogla cos napisac o ich jakosci?

Dziś widziałam :) są mega :D jak chcesz się w ogóle załapać to tylko rano stać w kolejce przed drzwiami :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba tate wysle bo on na emeryturze i chce wlasnie ten garnitur sobie kupic [emoji6] a powiedz jakie sa rozmiarowki?

Do góry