Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jeszcze młoda dupka z CiebieBum tabelka fajna, tylko, że jak już mam 30 lat![]()
Na zdjęciu nie widać całości ,,,sam dyrek był zdziwiony frekwencją ..duszno jak diabli, spociłam się jak świnka Peppa po maratonie.Nessi jak wytrzymalas przy takiej ilosci osob w jefbwym pomieszczeniu? Nie bylo Ci duszno?
Dzol leci czas mega szybko, pamietam jak dzieci zaczynaly rok szkolny a dzis juz zakonczenie roku[emoji53]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ok dzięki a wiesz może czy któryś z nich pracuje w jakiejś prywatnej klinice?Majka hmm dobrego mówisz?
Myślałam, że chodze do dobrego na nfz, doświadczony itp ale jak po 2 poronieniu mi powiedział że tak sie zdarza i mam sie dalej starać to zwątpiłam w niego.
Teraz jeżdzę do Gamety w Gdyni ( dr Wójcik- prezes). Na pierwszej wizycie zlecił wymazy i był w lekkim szoku ze do tej pory nikt mi tego nie wykonał/zlecił, z histero tak samo.
Kumaty wydaję mi się też dr Piotr Zabul ( też pracuje w Gamecie w Gdyni), przyjmuje w Gdańsku na Jaśkowej Dolinie,jak się nie myle jego spec. to patologie ciąży, jego ojciec ( Jerzy Zabul) jest ordynatorem położnictwa na Zaspie. Do pozostałych do których chodziłam, to pojedyncze przypadki, którzy specjalnie się nie przejmowali moimi poronieniami i problemem z zajściem...
Więc póki co mogę Ci tych dwóch polecić.
Ja osobiście jak zajdę ( z pomocą Wójcika) to przeniosę się do Zabula.
A okino w Gamecie
Dzol ja mam 25 a dziecko planowalam jak mialam 20 lat teraz zamiast iui planuje laparoskopiewiem że poprawi, gorzej mnie martwi zapierdalający czas![]()