reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mnie tak kłuło i to była oznaka jednak ciąży [emoji12][emoji12]
Trzymam kciuki i wierze, ze Twój okres jednak nie przyjdzie .

Ja sie czuje ogółem dobrze, ale są momenty ze po 5 minutach czuje sie zle.... takie uroki niestety

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Nie wiem mam wrazenie ze szyjka sie obnizyla i otwarla wieb czekam na @

reklama
Od razu lepiej mi sie zrobiło na sercu po tej wizycie, zaluje ze wczesniej nie poszlam[emoji5]

Brat mi wyslal foty jaka zlewa przeszla u Nich wczoraj, okolice Rzeszowa[emoji33]
1498655915-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Pożyczyć bratu ponton ?:D Nieźle ...
A u mnie żar ...
Tuż obok jest jednostka wojskowa lotnicza ...wszelakie burze Nas zawsze omijają - wietrzę spisek rządowy :D
U mnie teraz leci grad [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Ale Wam dobrze :(

Lusia u Carmen też się szyjka obniżyła i otworzyła na jakieś 2 dni przed pozytywnym testem ha ha ha:-)

Aaaa Carmen trzymam kciuki żeby bejbik pięknie świecił klejnotami na usg:-)

@92Tynka92 sliczny synus[emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie plamienie sie zmienjszylo,ale to nie znaczy ,ze nie wroci bo juz tak bywalo,poza tym tydzien temu ten dziad krwiak dalej tam byl...
Mowisz chlopczyk[emoji4]moj M ciagle mowi ,ze czuje dziewczynke a mi to obojetne byle zdrowe bylo[emoji5][emoji5][emoji5]

@NeSSi piekny brzucholek,nie wiadac tych kg[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co ma byc to bedzie jak sie udalo to @ nie zawita wiec jest plus ze @ nie ma bo jest upal a ja nie cierpie miec @ w lato

reklama
Do góry