reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka - proszę bardzo , a Ty dawaj Ignasia :-)

1499093497-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tynka no jak wszystkie nie uciekna to bede z checia zagladac bo fajne dziolchy tu sa :)

Carmen ja nie bo stary mamut ze mnie i opory przed fb mam [emoji23] a w zasadzie nawet go nie mam

Carmen ja nie mam fejsa:-) mój mąż ma konto i sobie z niego często zdjęcia oglądam dlatego mnie tam na grupie nie ma.

Nati ale on już duży o jaaaaaa! Widać, że mu bardzo służy mamusine mleczko. Ja też karmie piersią i nie zamierzam przestawać narazie. Trochę też ściągam i robię zapasy:-)
A tu Iguś:-) dziś kończy 2 miesiące!

Załączniki

• 20170702_101254-648x1152.jpg
    20170702_101254-648x1152.jpg
    214,5 KB · Wyświetleń: 117
Tynka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jeszcze niedawno moja byla takim Bobaskiem a tu 14.07 bedzie miala 1.5 roku

Ja tez nie uciekam jestem tu już 1,5 roku :-)

Carmen - hehe wszyscy się śmieją ze moje mleko ma chyba 10 %

Tynka -jaki on fajny , zawsze taki uśmiechnięty :-), ja tez jeszcze karmie cycem zobaczymy jak długo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczynki:-) faktycznie mam bardzo radosne i wiecznie uśmiechnięte dziecko. Jak go brzuszek nie boli to non stop się uśmiecha nawet przez sen

Aschlee szybko dzieci rosną nie da się ukryć:-( zaraz nam tu będą wyfruwać z gniazda, a my zostaniemy takie stare babcie i będziemy pisały o wnukach.

Nati to nie mleko 10% tylko śmietana 36%!

Do góry