reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
dziewczyny byłam w Silesi City Center cvki poroznosić, otworzyli nową część markowych sklepów, la mania, versace itp. Teraz proszę o mnóswto kciuków, co by mnie na rozmowe przyjeli :))):happy:
A kupiłam se kiecke szara centkowaną, znaczy taką mini, lekko zdzirusowatą, ale ciiiiiii:-D;-)

wcinam kotlety, bo jak wyjechałam o 9 rano , to dopiero wróciłam , głodna jak pies ... :)

Aha plamienia znowu ustały ... uwielbiam tą huśtawkę :wściekła/y:

nagapalma - kciuki mocno trzyma!!! Jak już dostaniesz tą pracę to może i mi coś po znajomości załatwisz???:)) tylko gdzieś w oddziale we wrocąłwiu:)
Ja też mam jedną taką miniówę w centki i tylko raz odważyłam się ja zalążyć, a kupowałam ją chyba pod wpływam jakiś bliżej nieokreślonych emocji, hehhe

wiem już prawie wszystko a propos mojego leczenia:)
we wtorek jadę do ginki na usg, wtedy tez dostane metformax, w okresie okoloowulacyjnym będzie mi robila jakis test na przeciwciała w śluzie (?). Na razie żadnych leków na wzrost pęcherzyków mam nie brać, bo jeszcze ten śluz chcą sprawdzić:) We wtorek dowiem się szczegółów:)

reklama
wikula, dobrze, że jest plan! Pewnie chcą sprawdzić, czy nie masz wrogiego śluzu.
palemko, no jak to gdzie założysz kieckę??? Na upojny wieczór z mężem :-) na pewno mu się spodoba :-D

Ja na zmiane czytam "Zaćmienie", oglądam TV...Trochę poprasowałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry