reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kasia - synuś już na chodzie :) Czekamy na wyniki do lutego!!! Nie wiem czemu tak długo? Ale jak mus, to mus. dzięki za pamięć w imieniu młodego :) Kochana jesteś! A jak tam bakłażanik się czuje?

Kahaka bułki sa ciemne jak grachamki-smaczne i z masą ziaren;) dobre na trawienie na które nie narzekam :)) od czasu jak zmieniałam pieczywo na ciemne latam po 3,4 razy :)))))

Zjola to dobrze,że syn juz na chodzie!

zjola, bakłażanik dokazuje ostatnio, co mnie cieszy bardzo, bo w ubiegłym tygodniu cicho siedział. A teraz robi mi pobudki.
Chora jest nasza słuzba zdrowia, ale nie napisałam nic odkrywczego...Mój tata był wczoraj z babcią u lekarza po skierowanie na operację kręgosłupa. Babcia ledwo chodzi, tak ją boli. I wiecie, kiedy ma się zgłosić do szpitala??? 12.02.2013 !!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

Kasia ja poszłam wczoraj na komisję lekarską z Oliwią,wyznaczoną miałyśmy godzinę 16.40,wiesz ile osób czekało przed nami???
Ponad 30 i żadna godzina nie obowiązuje tylko kolejka.
Poszłam od razu do domu...gdzie mam tam siedzieć z 5-6godzin,nie dość,że chora to z dzieckiem...

Kahaka - ten termin to jakaś paranoja!

Zjola - może te wyniki gdzieś do innego laboratorium wysylają albo takie procedury mają i tyle...

Carola - widzę, że coś większego cię dopadło...wracaj szybciutko do zdrowia!

Pomóżcei mi z prezentami!!! Co mam kupić mężowi, który twierdzi, że wszystko juz ma, nic nie potrzebuję i do tego nie ma jakiś określonych zainteresowań...????????????????

wikula, ja z moim mężem mam zawsze to samo :baffled: nic nie potrzebuje, ciuchów nie chce ani kosmetyków. Zamówiłam mu stację pogodową, bo już dawno mówił, że chciałby mieć, więc mam nadzieję, że mu się spodoba. Myślałam też o pendrivie. Innych pomysłów brak. Może portfel?

hej, ja tylko dzis na chwile bo mam holtery zalozone i pani mi powiedziala zebym za duzo przy kompie nie siedziala.... :)
kochane a ja co mam kupic mojemu emkowi? ksiazke o dzieciach chcialam ale czy nie za wczesnie na taki prezent pod choikne....?
ide cos w domu porobic.. buziaki misie i łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
hello

mama mojemu tez kupilam cały zestawil witaminek androvit ,kwas foliowy,multiwitamine z zenszeniem ,l-karnityne,wit c i b nie kupowalam bo jest razem z l-karnityna i w tej multiwitaminie i nie chce przesadzic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry