reklama

Staraczki Weteranki...

Dzień doby-ale paskudna pogoda! Ani jednego promyka!!!
Kasiu- wg sennika to śnić o śmierci wcale jej nie oznacza tylko jakiś smutek lub rozczarowanie-ale nie wiem czy warto sprawdzać takie rzeczy ;)

Mama-ja wczoraj troszkę w domu robiłam: malowałam moje figurki z masy solnej i kończyłam kartki....
A dziś: zaczynam mierzenie tempki, bo @ już się skończyła-swoją drogą bardzo krótka była w tym cyklu, acz obfita...
Mąż pojechał do pracy więc sama w domu jestem, ale idę na obiad do rodziców... :>

reklama
mama wiem wiem, ze nie bylo łatwo z dwojka tez, ale moze warto zmienic cos, np lekarza, leki, cokolwiek. Ja zmieniam co jakis czas, tylko tu nie mam wyboru, ale w Polsce zmienilam lekarza juz. Niech ktos spojrzy innym okiem na mnie.
kahaka nie wiem wlasnie, w tym cyklu mam nowe leki na prl wiec moze dlatego, bo juz dawno tak nie cerpialam, w pracy wczoraj to samo bylo, dwie tabletki i chyba ze dwie godziny czekalam az bol minie, pracowac nie moglam. I w nocy znow mi sie bol zaczal tak ok 1 w nocy

mama bardzo mi przykro i tule sloneczko

ja wczesniej pisalam ze nie testowalam dzis
ale wlasnie teraz cos mnie skusilo zeby zatestowac
bo tak mnie smyralo podbrzusze jak bym tam miala motylki

i co :szok: sa II ale ta druga jeszcze bardzo blada
jestem w strasznym szoku
cala sie trzese
ale zastanawiam sie czy lutka moze spowodowac druga kreske
zadnych innych hormonow nie biore
ostateczna date @ mam na wtorek
wiec jeszcze we wtorek zatestuje zeby potwierdzic
na bete nie moge isc
bo tu jest strasznie droga 50f

dziewczynki jak pisalam dzis mamy 7 rocznice slubu chyba szczesliwa dla mnie

Ostatnia edycja:
mama-przykro mi tulam Cie mocno do mych piersi,kochana ja wierzę że Ci się uda i to już nie długo i będziesz się cieszyć małym szczęściem. Ja u siebie nie pilnuję juz któryś miesiąc z kolei po prostu pogodziłam się z porażką, ileż mogę cierpieć a tak wiem i nie jestem rozczarowana.

Beatka- gratuluje Ci i zaciskam kciuki żeby w kolejnym dniu ta kreska była mega mocna :)

amalfi- ja tez się skręcam z bólu przy @ pierw leczylam się ibum maxxx bo mi po nich wszystko przestaje boleć ale w końcu mój organizm się zbuntował i ma ten lek w nosie, pewnego razu mdlałam z bólu nic nie pomagało jak wziełam nospę przeszło po 10-15 min i teraz nią się leczę choć ostatnio mam mniej bolesne miesiączki :)

malpajaja ja kiedys jeszcze w polsce wzielam nospe ale nie pomoglo mi nic, a teraz tylko ibuprom max, ale juz 2 tabsy musze brac, wczoraj to juz w ogole rekord byl bo 4 wzielam dwa w pracy dwa w nocy

mama tulam. Wiesz o tym, że doskonale Cię rozumiemy. My najlepiej wiemy co czujesz. Dziś Cię ściskamy i pozwalamy popłakać ale jutro głowa do góry i pierś do przodu! Dla maluszka. On już tam w Tobie czeka. Ujawni się gdy będzie na to gotowy :) Wierzę w to.

Koleżance Beatce po cichutku gratuluję.

dzieki dziewczynki

amalfi od samej owulki bolaly mnie cycki i co dziwne urosly z B na C
bo musialam sobie nowy stanik kupic i mierzylam w sklepie B i zdziwilam sie bo za maly
z bokow mi cycki wyplywaly i to mi dalo do myslenia
pozatym rwaly mnie od pachy do pachy az do teraz
no i jajniki caly czas czulam
a dzis mialam to smyranie motylka w podbrzuszu
tempka 36.9 ze spadku poczatkowego 36.1
tylko ta tempka 36.9 dwa dni temu
bo od dwoch dni biore lutke i nie mierze juz bo wczoraj mierzylam i 37.1 ale to pewnie przez lutke
ogolnie rzadnych nudnosci i boli glowy
i nic mnie nie odrzuca ze smakow jak narazie

Ostatnia edycja:
Beatka A czemu tak pozno lutke wzielas?? Nie rozumiem. Moze tak sie to bierze w sumie nie wiem, bo ja tylko dupka bralam. a ktory dc masz teraz i ile trwaly twoje cykle zwykle?? A sluz jaki masz? Bialy? duzo go jest? Sorry za tyle pytan heheh

reklama
moj gin zawsze mi karze brac przed zagniezdzeniem czyli ok 7-5 dni przed spodziewna @
mowi ze wczesniej jest niepotrzebna
ze ona tak od lat praktykuje i dziala
ale wie ze inni lekarze polecaja zaraz po owulce
on mowi ze zaraz po owulce jest zbedna

ja cykle zawsze mialam dlugie ok 50 dni i bezowulacyjne
podejrzewali pco nawet jeden lekarz stwierdzil
w sumie nie wiem na jakiej podstawie bo tylko usg mialam u niego

od 4 miesiecy biore castagnusa i wlasnie po niem cykle mi sie skrocily do 27-28
i owulka pieknie co miesiac wystepowala
poprzedni cykl mialam jakis krotki bo 22 dni owulka byla w 7dc ale endo tylko 5mm
w tym cyklu owulka w 14dc i endo 9mm
chyba dzieki mamie bo polecila mi brac omege3

aha zawsze od @ bralam wiesiolek wiec sluzu mialam duzo
najpierw lepki bialy, pozniej troche sie rozciagal az zrobil sie przezroczysty
i starsznie rozciagliwy
a teraz mam sporu sluzu bialego lepkiego ale nie serkowaty
i szyjka jest jak u mamy wysoko i zamknieta dlatego pytalam jej jak u niej szyjka
i tez wysoko i zamknieta wiec trzymam za nia &&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo bardzo bym chciala zeby jej sie udalo
aha i od dwoch dni pipka mnie swedzi :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry